Merhaba, İlk arabam olacak, fiyat/performans bakımında bir araç arıyorum. Belli başlı özellikleri; * Manuel, 2 kişilik bir aile aracı (Sedan veya Hatchback 5 kapı). * 2000 yılı üstü bakınıyorum. * Temiz araç bakacağım, ağır hasarsız, düşük km (en fazlag 200k). * Az yakar, çok kaçar, parça fiyatları üzmeyecek. 😊 * Klimalı olmalı, 4 cam olmasa dahi ön camlar otomatik olmalı. * LPG'ye pek bulaşmak istemiyorum açıkçası. * İç dizaynı çok eski görünmeyecek, göze de hitap edecek. (İhtiyaçlar, istek ve fiyat pek uyuşmuyor ama ekonomik durum malum..) Sarı siteden benim gözüme çarpanlar; * Fiat Albea 1.3 Multijet Active * Ford Fiesta 1.4 TDCi Comfort (Bu fiyatlara zor gibi gözüküyor) * Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire * Opel Corsa 1.3 CDTI * Peugeot 307 1.4 HDi XR (Bunun ucuz olmasının sebebi sanırım kronik sorunları) * Renault Clio 1.4 Authentique * Volkswagen Polo 1.4 Benim görebildiklerim bunlar, sizin de dışında kalan öneriniz varsa veyahut bu güzel dediğin var belirtirseniz sevinirim. Önerilere tartışmalara açığım. Teşekkür ederim herkese şimdiden. |
Bildirim