Şimdi Ara

150-200 ytl arası anakart tavsiyeleriniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cluber00
    benim merak ettigim ise , bunun sebebi ? açıklamanız mümkünmü ? çünkü bu konuda bir bilgim yok denecek kadar az

Performans işlemcilerinde, P tipi chipsetlerdeki kadar performans veremediklerini düşünüyorum, overclock işine girmeden dahi (CPU performansı hakkında konuşuyorum). Zaten entegre grafik işlemcisi beş para etmez. Ucuz bi dual core alayım, ofisde kullanayım diyeceksen, G31 tercih edebilirsin, ama ondan ötesi zor. G35 ler hele hangi fiyatlara satılıyor... Onları alacağına Geforce'un en son çıkan entegre grafik işlemcisine sahip olanlardan tercih etmek lazım. Yine de, overclock ve performans beklentiniz bir aradaysa, gidip entegre grafik işlemci barındıran almayın. AMD'de 690G'de durum böyle değildi mesela, ikisinin kombinasyonu gayet güzel çalışıyordu. 780G de, normal performans olarak iyi, ama dikkat ederseniz, belli bir noktadan yukarıya overclock edilmesi zor. GPU su Gigabyte DS3H de, 1100 MHz görmüş olsa da, AMD'nin bu chipi tasarım amacı yüksek IGP performansı, CPU OC değil.

Uzun lafın kısası, OB Inteller pahalı, ucuz olanları da pek bir işe yaramayan şeyler. O parayı verene kadar F/P oranını ispat etmiş modellerden tercih etmek daha iyi, gerekirse ayrı da bir PCIe kart almak.

• quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

Dfi Blood Iron öneririm hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

Dfi Blood Iron öneririm hocam

şu Dfi da bi türlü sistemini oturtamadı Türkiyede,halbuki kartın kralı,ama distribitör sorunları yüzünden bi türlü tutunamıyo..3 ayda bir distribütör değiştirmeyle bu iş yürümez,büyükler girmedikçe bu işe

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.