Bildirim
150-200 YTL'ye nasıl bi telefon alabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1100 al baba gibi telefon duvardan duvara at bişey olmaz: -
2600 -
nokia 1110 - samsung x150 veya x200 -n710 -
ikinci el mpx 200 ve ya i mate spv100 alabilirsin. hatta kameralı olsun dersen 200 e sx1 satanlar filan gördüm. bu saatten sonrfa 1100 alacağına bunları alabilirsin. -
bence raks 440 al. hem 200 ytl civarı hemde hafıza kartı mp3 çalar v.s. var. aynı fiyata gavur malı alacağına onu al derim saygılar.. -
Ben siemens a65 kullanıyorum daha önce de c60 vardı gayet memnunum tavsiye ederim. Pozitif yönü çok sağlam diyebilirim; en az 50 kere yere düşürdüm bir keresinde elime sinek konmuştu, uçsun diye hızla elimi salladım, aynı elimdeki telefon da elimden kaydı ve gövdem hizasından bütün hızımla çere çarptım telefonu, pili kapağı fırladı, taktım hiç bir sorun yok Bu 7-8 ay önceydi, sonra 10 kere daha düşürmüşümdür (maalesef bayağı sakarım) bir aydır falan titretşimi gidip geliyor. Ama dediğim gibi çook memnunum.
Ayrıca böyle makul bir fiyata tel. alacağınız için tebrik ederim. Arayıp msg yazmak için 800-1000ytl verenlere acıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 8 Mart 2006; 21:19:48 >
-
"Sahtekârlığın evrensel düzeyde egemen olduğu dönemlerde, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir." -Orwell
"Bu dünyanin en büyük sorunu, akıllıların şüpheci olmasıyken, aptalların kendilerinden son derece emin ve kararlı olmalarıdır" - Russell
imzan çok güzel ama ''geldiler'' isimli arkadaş hala yabancı menşeli telleri tavsiye etmeni algılamakta zorluk çekiyorum.
niye benim yurdum insanını bu kadar soğuttular kendi insanlarının emekleriyle ortaya çıkan değerlerden.yoksa küresel-global-serbest piyasa ekonomisi yalanları ile ortaya konan süreç bu kadarmı başarıya ulaştı.
anlamakta zorlanıyorum.böyle bir imza sahibi bir arkadaşın seçenek bulduğu anda kendi ülkesinin markasını kullanması gerekir diye düşünüyorum.
ne işi olur siemensle+nokıa ile.
şimdi birde nokıa yada sıemens i eleştirdim diye kızanlarda olabilir ha.bu da yaşadığımız bu sürecin bir parçası demekki.
-
:) İsyanınız gayet anlaşılır ve haklı dostum. Bana kalsa telefon kullanmam, sabit bir yaşama geçtikten sonra da ev telefonuyla yetinmeyi düşünüyorum.
Diğer yandan da bu meseleleri böyle kuru ulusalcı/millyetçi bir bakış açısıyla çözemeyiz gibi geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 9 Mart 2006; 0:40:02 > -
6100 olabilir mesela baya kullanıslı bi telefon -
raks 440 bırak siemensi zartı zurtu. raksın yeni cihazları gelsin bi dk düşünmeden alırım yeterki azda olsa ihtiyaçlarıma cevap verebilsin. yerli malı olmayanların alayının dibine kibrit suyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X