Aynen öyle hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
150-200k arası Vet yazsın alım fırsatı (2. sayfa)
-
-
Hocam sizin basimdan gecenler diye bi videonuz vardi izliycem diyip ertelemistim bulamadim simdi de rica etsem link yollar misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alım yapan bir adet et firması ve bir adet de hastane işleten firma var evet, ama yanlış bilmiyorsam Avrupa akredite fakültelerden alım yapıyorlar
-
150k ve daha geride sıralaması olan kardeşlerim. yönünüz ziraat mühendisliği olsun. dünyaya bir daha gelsem bu kadar çile çekip, veteriner hekimlik okuyup sonrada ziraat mühendislerinin 2-3 katı çalışarak onlarla aynı maaşı almak istemezdim. direk ceketimi asar ziraat okur, kps de de alır bi 80 geçer keyfime bakardım. akıllı olun, ezbere aşırı yatkınlığınız varsa tabiki tercih edebilirsiniz, köy cocuğu iseniz, ekecek dikecek arazi ve hayvancılık imkanınız varsa yine tercih edebilirsiniz.
tamam pet olayı çok gelişti ama, bi samsun atakuma gidince sağa sola bakıyorum her adım başında bir pet kliniği. piyasa baya doygunlaştı. kesinlikle iş bulursunuz ama verdiğiniz emeğe karşı aldıklarınızı hesap edince bunun karşılığı bence değil eldeki. malum zirrat okuyanlarda pek de bi matematik felan yok. kps de az buçuk tyt matematiği iyi olan ilk girişte atanacak puan alacaktır.
-
Büyükşehirlerde hali hazırda açık olan klinik miktarı göze alınmalı İstanbul'da çoğu büyük caddeler tutulmuş durumda. Şu an klinik açma masrafları İstanbul için en az 2-3 milyon lira arası rakamlar konuşuluyor.
-
avrupada ilk şart dil sonra akridite ki dil anadile yakın istiyorlar bizde. olmaz değil ama tercih edenlerin çoğunda dil yeteneği pek de yok malesef. ha dili verince denkliğe giriyorsun. ekstra okuyup sonra denkleşiliyor sanırım bazı ülkelerde.
-
RCVS'in denklik sınavı şartlarından çok emin değilim hocam dediğiniz gibi olabilir. IELTS 6.5'du galiba minimum
-
Almanyada meslektaşım var, bu tarz platformlarda paylaşım yapıyor ve gelmek istiyenlere ilk iş b1 yada b2 seviyesinde almanca istiyor. b1-2 de sanırım anadile yakın bir düzey. yada anlaşılır seviye derdini rahat anlatmak felandır.
ingiltere hali hazırda ankara anlaşması ile de alım yapıyor ama onunda şartları pek kolay değil.
-
Hazır İngilizcem varken bakmıştım İngiltere'nin şartlarına ama giden meslektaşlarımızdan memnun kalmayıp dönünler çok, özellikle de et işlemede çalışanlardan. B1-B2 seviyesi Almancanın günlük konuşmada rahatlık seviyesi olduğunu tahmin ediyorum ben de Almancanın yapısı düşünülünce gayet zor bir durum bence
-
veteriner hekimlik malesef dünyanın hiç bir yerinde toz pembe değil. kuzey amerikada en fazla intiharın yaşandığı mesleklerden birisi.
-
Uplayım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X