İleride klinik açarsanız bir de tamamdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
150-200k arası Vet yazsın alım fırsatı
-
-
-
ingiltere türkiyedden veteriner alıyormuş baya bu olay doğru mudur siz de veterinerlik okuyordunuz sanırsam
-
O olayı bilmiyorum hocam evet okuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılar dilerim
-
Sağ olun hocam
Kpss puanları çok yüksek değil yapılabilir bir seviyede atanırsan iyi olur vet
Hocam güzelliği hemşirelik gibi ille atanmana da gerek yok.Özel sektörde de gayet iyi durumda
Ben işsiz ya da asgari ücrete çalışan vetler gördüm hemşirelerde özelde kamu kadar maaş almıyor kamu imkanı önemli
İstihadamı çok yüksek olan meslek işsiz Vet çok zor hocam
Peki hocam nasıl dersen
Seni de bu lobiye bekliyoruz
Selam ben 145k yaptım da vet ve hemşirelik arasında kaldım ama pek yer yok erzurum gibi yerler geliyor düşünceniz nelerdir
-
Bence Vet hocam
ama doğuda geliyor ve ben afyonda yaşıyorum vet için klinik açamam açarsamda büyük hayvanalr gelir hayattan soğurum hemşirelik yakın eyrler geliyor
-
O zaman size hemşirelik daha mantıklı gibi ben Türkiye’nin ortasında okuyacağım en azından kendimi öyle avutuyorum
Züğürt tesellisi, 100-200 binlik herhangi bir bölümü sanki dünyanın en iyi bölümüymüş gibi lanse etmeyi bırakın
-
Ok bro sen öyle diyorsan
Dikkat ederseniz giderek artan evcil hayvan sahiplenmesi var. Büyükşehirlerde biraz da empati ve güler yüz ile kuaför müptelalığı derecesinde müşteri toplayarak klinik işletilebilir. Bu sıralamaya göre güzel bir hedef. En kötü kurbanlık hayvanları denetler sevaba girersiniz :))))
Benzer içerikler
- en zor yayınlar
- 4k yayınları zor mu
- tyt sosyal nasıl fullenir
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- thomas calculus 13. baskı türkçe pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X