Şimdi Ara

150-200TL ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar sistemimde biraz güncelleme yapıyorum yavaş yavaş beni 1-2 yıl idare edicek ucuz bir ekran kartına ihtiyacım var güncel oyunları low da oynatsın yeter. Daha çok dota 2 ve csgo oynuyorum zaten. Önerebileceğiniz ekran kartlarını linkleri ile atarsanız çok sevinirim. Bir de almışken bir tane de SSD alayım diyorum. Şunu beğendim siz ne dersiniz daha uygun ve iyi bir ssd var mı bildiğiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html

sistem

Anakart : GIGABYTE GA-EP43C-Ds3
    Ekran Kartı: Powercolor hd 4890 1G DDR5 / 256 bit
    İşlemci: intel E8400 3.0ghz Core 2 Duo
    Ram: Hı-Level 2x2 DDR3 1333MHz
    Psu: Corsair VS650
    Kasa: Zalman Z3 Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onlinepazar -- 25 Temmuz 2015; 14:54:23 >

• Sinerji.gen.tr/gigabyte-gt730-2gb-128bit-ddr3-16x-pmu50529
  • Ekran kartindan once islemci alin derim elinizdeki kart dx10da guclu bir kart o islemciyle tam verimli calismiyor suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD 4890 hangi oyuna yetmedi ki değiştiriyorsun?
  • Aslında her oyunu açıyor sıkıntı yok fakat son bir kaç aydır oyundayken 30 dk falan sonra ekranda yeşil kareler ve çizgiler çıkıp mavi ekran veriyor kapanıyor bilgisayar. Bende artık miadını doldurdu olarak düşünmüştüm. Acaba işlemciden dolayı mı bunu yapıyor dersiniz. Sıcaklık değerleri yük altında 86 derece falan burnin teste göre.
  • Vs 650 power varken yapiyor ise kartin bellekleri gitmek uzere bu belirtiner onu gosteriyor

• Onerim islemci degismeyecekse 5750 gibi bi kart bakin degiecekse hd 7850 bakin olur 2elden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman düşüncem doğru galiba :) yani bana yeni bir ekran kartı gerekiyor
  • Ekran kartı için bu fiyatlarda pek bir seçenek yok sanki şu nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Malesef sifir en mantikli kartta o zaten

• *666* kullanıcısına yanıt
    Peki şu an ki sistemi amdye çevirsem bana uygun fiyatlı bir işlemci ve anakart bunun yanında da o sisteme uyacak orta fiyatlarda bir ekran kartı önerir misin?
  • Su aralar amd almayin fx mimarisi bitti apu desen ilerisi icin sikintili tavsiyem 2ele yonelin veya 1150 soket i3 islemci ve h81 chipset bir anakary bakin ddr3 ramletiniz var nasil olsa

• *666* kullanıcısına yanıt
    Sence o zaman şu an sadece ekran kartı alsam gösterdiğimi beni bir iki yıl idare eder mi? Daha sonra iyi bir sistem toplamayı planlıyorum zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.