Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
12
Favori
58.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kulaklık çok hoşuma gitti ama telefonumda hi res desteği yok yine de alsam bir şeyler farkeder mi yoksa başka bir model kulaklık mı almalıyım? Philips she4305 ile bunun arasında kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunuzda hi res desteği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Nameless Man

Hocam kulaklık çok hoşuma gitti ama telefonumda hi res desteği yok yine de alsam bir şeyler farkeder mi yoksa başka bir model kulaklık mı almalıyım? Philips she4305 ile bunun arasında kaldım.
    illaki fark eder. bahsettiğiniz kulaklığın bass performansını çok övüyorlar. bass seviyorsanız alın. ayrıca sennheiser cx200'de bi bakın. her şeyiyle tam dengeli bir kulaklıktır.

• Bass seviyorum. Daha önce philips she3205 kullanmıştım çok iyi kulaklıktı ama nedense üretimini sonlandırmışlar o modelin.
    Bu o arada laptoplar hi res destekler mi bilginiz var mı?

• The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    çok özel ve pahalı modeller destekler. ama bu tarz laptoplar nadir satılır.

ayrıca ilginizi çekerse, a101'de kulaküstü kulaklık gördüm bugün, bi bakın. piyasa fiyatından 20 30 TL daha ucuz. bass ağırlıklı. Philips tauh201

• The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    yok hocam. bir ust modeline koymuslar. ama yine guzel. olsa tadından yenmezdi

• Merhaba . K20 Pro kullanıyorum . 1 senedir İphone kulaklığı kullanıyordum , bozuldu . 250 TL bütçem var Hybrid PRO HD ve Mi Noise Cancelling Type-C düşünüyorum hangisini önerirsiniz acaba .

Type-C olan gürültü engelleme özelliğini merak ediyorum ama telefonda Qalcomm WCD9340 ses çipi var ve kaliteli görünüyor . Type-C kulaklıkların telefonun çipini kullanamadıkları için dahili dac olduğu yazıyor . içindeki kalitelimidir . Telefonun 3,5 mm jack girişi olduğundan kulaklık çalışırmı .

ıphone kulaklığına alıştım silikonlu kulaklık rahatsız edermi .

Teşekkürler .

• Merhaba arkadaşlar, bende Xiaomi Hd pro ve Xiaomi hd 2 pro arasında kaldım bu iki kulaklıktan birini kullanan var mı?
  • Arkadaşlar bass kalitesi yüksek mikrfonlu kulaklık tavsiyesi verecek varmı? Memt x5s ten çok memnundum ancak bozuldu. Daha üst kalite birşey arıyorum. Soundmagic e10c fiyatına değermi? Telefonum lg g7 quad dac var.

• Selamlar, Haylou Gt1 Pro , Qcy t5 ve Taotronics Soundliberty 53 arasında kaldım. Müzik ve film için kullanacağım hangisini önerirsiniz ?

• freshbattoo F kullanıcısına yanıt
    Taotronics soundliberty 53 2020 upgrade kullanıyorum genellikle müzik dinlerim ara sıra telefonla konuşurum gayet tatmin edici ve temiz bir ses kalitesi var tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SöyleyinBilsin S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

kulaklık konusunda bi iddiam yok ama naçizane kendi görüşlerimi yazayım.

senheiser cx200'ü eskiden kullanmıştım. tam bir orta şeker kulaklıktır, baya dayanıklıdır. hatta bu kulaklık kaç kere üretimden kalmış ama talep üzerine tekrar tekrar üretilmeye devam edilmektedir.

hiç Xiaomi kulaklık kullanmadım, ama ben olsam xiaomi'ye hiç bulaşmazdım. zira hem çevremden hem forumdan çok fazla kişi bu kulaklıkların çabuk bozulduğu yönünde şikayet ediyor. ayrıca piyasada çok fazla replika (sahte) Xiaomi kulaklık var.

Philips PRO6305BK/00 hakkında pek bilgi yok. ama bu kulaklık yüksek çözünürlüklü hi-res ve konektörü altın kaplama bir kulaklık. zaten kulaklığın büyük sürücüleri bile kalite vaat ediyor.

velhasıl, macera aramayayım ben, bilinen yoldan gideyim diyorsanız senheiser alın geçin. zira cx200, sizi asla mutsuz etmeyecek bir kulaklık. ama "daha fazlasını isterim ben, şu hi-res kalitesine bir bakayım, farklı kulaklıklar tadayım" derseniz hazır indirimdeyken Philips pro alın.

https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/168509-405250/sennheiser-cx-200-street-ii_philips-pro6305/

Alıntıları Göster
    hocam pc de kullanım için alacağım, ayrıca bi ses kartım yok, anakarttaki ses kartından hi-res kulaklıkla kaliteli ses alabilir miyim? genelde bilgisayarda şarkı-film-dizi ağırlıklı kullanacağım, ama oyuna girdiğimde de çok kötü ses vermesini istemem. fps oyunlarında ses kasma gibi derdim yok ama en azından şöyle hikayeli oyunlarda ya da korku-gerilim oyunlarında sesleri güzel duymak isterim. philips hakkında bazı kötü yorumlar okudum, eğer pcde kullandıysanız azıcık deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz?

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    PC için kullanacaksınız 160 TL'den net bass kalitesi olan "SENNHEİSER HD 202-II" alın. kulağı çevreleyen ve izole eden güzel bir yapısı var. dj kulaklığı olarakta geçiyor.

gerçek hi-res kalitesini normal pcden almanız imkansız. zaten hi-res destekleyen pcler ve donanımlar aşırı pahalıdır. ayrıca gerçek hi-res destekleyen mp3 playerlar bile uçuk fiyattadır.

burda 135 TL gözüküyor. hd 202 1
    https://www.infomusicshop.com/
    Sennheiser HD 202 DJ Kulaklığı ® En iyi Fiyatlar infoMusic'de!
    https://www.infomusicshop.com/sennheiser-hd-202-dj-kulakligi

• quote:

PC için kullanacaksınız 160 TL'den net bass kalitesi olan "SENNHEİSER HD 202-II" alın. kulağı çevreleyen ve izole eden güzel bir yapısı var. dj kulaklığı olarakta geçiyor.

gerçek hi-res kalitesini normal pcden almanız imkansız. zaten hi-res destekleyen pcler ve donanımlar aşırı pahalıdır. ayrıca gerçek hi-res destekleyen mp3 playerlar bile uçuk fiyattadır.

https://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-hd-202-ii-kulak-ustu-kulaklik.html?__cf_chl_jschl_tk__=dbdc253206c277a6e0abf4fe23eb8ea87f8e4fdc-1593317167-0-Ab4qKv-ooO-bNUHMry8-5kaZPyN4TTPcA4XcVMpyecZEoiOq0Le7KEH5zFmJvU4rWzaTl5K6g9YRRZ8Q9hViRi-dNIrtApxf22v_7o5vt5vbyeoButPcAAZ2p_5rx44GvZ35oPT_To5jsQJOstRfW2fNAFzMVFpnFCBz-jYDjSJJZGTFcp_mhc0PXXp0CIcuyb51TzR4NwZ1hVSW31ejrneWC9VtV7zEb2DSv70XIcDtmv9XbhgVnLVfEbscimv5B7rfcDdOrq3EdpGiWj3gEaNnz8xTRaP-PK_iyaFBeA_jmCsB-e8uVuOdNHUGt72Euu6rxUS65eog59n3op5G9X6SOsIofcnmaSQgIw7oQva4Ymc8zyRVK4w5RBlR-jFt_dejSWAcfssnmOU8LtZ-PcQ

burda 135 TL gözüküyor. hd 202 1
    https://www.infomusicshop.com/sennheiser-hd-202-dj-kulakligi
    Hocam kulaküstü kullanamıyorum, rahatsız ediyor. O yüzden kulakiçi arıyorum. ben de dün araştırınca öğrendim pc den hi-res alamayacağımı ama telefonum da hi-res destekliyor almışken hi res olsun diyorum. Bahsettiğiniz kulaklığın da hem mikrofonu olmaması hem de bantlı olması benim açımdan bi eksi. sennheiser kulakiçi kulaklıklara baktım ama hi-res destekleyenlerin çok pahalı olması, ve bazılarının mikrofonunun olmaması yüzünden philipse yönelmiştim. varsa kulakiçi önerileriniz bekliyorum :)

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    kulaküstü derken, jbl t500 gibi filan değil. üst düzey kulaklıklarda olduğu gibi kulağı çevreleyen ve içine alan bir yapısı var. ama mikrofon yok, kablosu aşırı uzun, birde sarma mekanizması filan var.

Philips pro6305bk'ya tekrar dönecek olursam.. eskiden bir çok philips kulaklık kullandım, bayada uzun ömürlü olmuşlardı. zaten bu kulaklığı arkadaşa önerdim o da mennun kaldı. (htc m10 ile kullanıyor) yankı önleyici mikrofon kalitesine gayet iyi buldum diyordu.

velhasıl, bu kulaklık bi kaç ay önce 120 - 130 TL'ye satılıyordu ama fiyatı uçmuş. daha da uçmadan alın bence. 👍

• quote:

kulaküstü derken, jbl t500 gibi filan değil. üst düzey kulaklıklarda olduğu gibi kulağı çevreleyen ve içine alan bir yapısı var. ama mikrofon yok, kablosu aşırı uzun, birde sarma mekanizması filan var.

Philips pro6305bk'ya tekrar dönecek olursam.. eskiden bir çok philips kulaklık kullandım, bayada uzun ömürlü olmuşlardı. zaten bu kulaklığı arkadaşa önerdim o da mennun kaldı. (htc m10 ile kullanıyor) yankı önleyici mikrofon kalitesine gayet iyi buldum diyordu.

velhasıl, bu kulaklık bi kaç ay önce 120 - 130 TL'ye satılıyordu ama fiyatı uçmuş. daha da uçmadan alın bence. 👍
    sağolun hocam bende de htc 10 var, dediginiz gibi çok uçmadan almak en mantıklısı.
  • PHILIPS için duan trendyol bayram kuponlarıyla 145 liraya denk geliyor tavsiyenize uyup aldim ...Almak isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat bence .Tavsiye içinde sağolun hocam.

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. güle güle kullanın.

• Spor tarzı bluetooth kulaklıklar, toplu taşımada uygun olur mu? TWS kulaklıkların şarj süreleri, bunlara yaklaşamıyor bile. Ayrıca TWS kulaklıkların kulakta durmaları problemli olabilirmiş. bilmiyorum. Ne önerirsiniz? Telefonda müzik, video ve YouTube vb. için kullanacaüım. Pcye arada bağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 30 Ağustos 2020; 16:10:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.