Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
12
Favori
58.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hem laptop hem telefonda kullanmak için mikrofonlu kulakiçi kulaklık önerisi olan var mı? bütçe max 200
  • Merhaba arkadaşlar trendyolda 50 TL kuponum var bende 250tl civarı bir Bluetoothlu kulakiçi kulaklığı 200 e getirip almayı düşünüyorum telefonda kullanacağım ortalama bir tavsiye yaparmsnız acil alınacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar dün
    www.teknosa.com
    Beats urBeats3 MUFQ2EE/A 3.5mm Jacklı Manyetik Uçlu Kulak İçi Kulaklık Decade Collection Siyah Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/beats-urbeats3-mufq2eea-35mm-jackli-manyetik-uclu-kulak-ici-kulaklik-decade-collection-siyah-kirmizi-p-110263087?_sgm_campaign=scn_4e8765c0109cc000&_sgm_source=110263087&_sgm_action=click

Linkte urbeats3 için 369 TL fiyatlı olarak satılıyor. Bu kadar para vermeye değer mi?
    Müzik olarak sınıflandırma olmadan yabancı, yerli pop hariç müzikleri dinlerim, genel kriter bass tercihim ama boğuk olmayacak şekilde.
    Kz zsn pro x tercih edecektim fakat kulak arkasından dolandığı için daha önce o tür kullanmadığım için alışamam diye düşünüyorum. Çok fazla çeşit var kafa karıştıracak derecede
    Öneriniz ne olur uzun süreli kullanacağım kulak içi tavsiyesi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• IsO6 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

bu kulaklıkla ilgili (philips pro6305bk) birkaç soru sormak istiyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim:

1. kumandası üzerinden ses kısıp açmak mümkün mü?
    2. mikrofonun ses kalitesi nasıl?

teşekkürler.

• fazenda F kullanıcısına yanıt

merhaba

1. hayır sadece tek bir tuş var pause/play
    2. mikrofon olarak tam bilmiyorum ama konuştuğum kişilerden hiç şikayet duymadım hatta pc'de online oyun oynarken de kullanıyorum bir sıkıntı yasamadım
  • Arkadaşlar tamamen bass odaklı bi kulaklık istiyorum. Urbanears kransen kullanıyordum basslar çok iyiydi ama bozuldu stoklarda yok , ondan sonra rock zircon aldım onun kadar iyi değildi ama onunda bassları gayet iyiydi.

Kz ed9

Sony MDR-XB50AP

Jbl t180a veya t280a , t290

Skullcandy ando

Philips She4305B

İnternetten bunları buldum. Tecrübesi olan var mı hangisi daha iyi bass a sahip veya onereceginiz başka bir model varsa bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezach

Arkadaşlar tamamen bass odaklı bi kulaklık istiyorum. Urbanears kransen kullanıyordum basslar çok iyiydi ama bozuldu stoklarda yok , ondan sonra rock zircon aldım onun kadar iyi değildi ama onunda bassları gayet iyiydi.

Kz ed9

Sony MDR-XB50AP

Jbl t180a veya t280a , t290

Skullcandy ando

Philips She4305B

İnternetten bunları buldum. Tecrübesi olan var mı hangisi daha iyi bass a sahip veya onereceginiz başka bir model varsa bekliyorum.

MDR-XB50AP kulaklığını 5 yıldır kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi. Bassları gerçekten çok güçlü. Midleri tatmin etmeyebilir. Bu zamana kadar aldığım en sağlam kulaklıktır kendisi.

• -Bütçe : 100 - 150 Civarı.

-Her türlü müzik dinliyorum ortalama bir şey olur. ve oyun oynuyorum.

-Pc de kullanacağım.

-Mikrofon öncelikli daha çok, iyi bir mikrofonu olmasını istiyorum.

Önerilerinizi beklerim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield1998 -- 23 Ocak 2021; 0:59:18 >
  • Merhabalar

Ben de ev ortamında düzgün bir çalışma ortamı sağlayamadığım için sağladığımda da dışarıdan gelen yüksek seslerden dolayı dikkatimi veremediğim için kütüphane'de çalışmayı düşünüyorum. Kütüphaneye de notebook götüreceğim ve programlama dili çalışacağım için dışarıya ses gitmeyecek dendiği gibi en az 150₺ en fazla 300₺ arasında olacak adam gibi bir kulakiçi kulaklık istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• 200 liraya kadar kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? önceden qcy t1c pro kullanıyordum.

• Dezach D kullanıcısına yanıt

Selam. Hocam aldınız mı kulaklık? Benim baktıklarım ile aynı modellere bakmışsınız. Bende daha önce creative 630 kullanıyordum, 10 yıl sonra bozuldu. Daha çok film izlediğimden bass ve sinematik ses verebilen kulaklık arıyorum. Frekans azaldıkça baslar yükseliyor deniyor ama tabi sürücü kalitesi diye birşeyde var. Bende çok kararsız kaldım. KZ kulaklıklarının hangisine baksam "muhteşem bass" yazmışlar, kopyala yapıştır gibi. Ben belli bir müzik dinlemiyorum ama derin güzel bass veren kulaklık seviyorum. Tiz tiz tizleyen bassız kulaklık sevmiyorum. Bende bu modellerigördüm ama net sonuca varamadım.

• Yok mu la düzgün kulakiçi kulaklık önerecek adam? ölmüş mü bu forumlar?

• Dostlar çok fazla doom metal,
    thrash metal, Anadolu rock(erkin Koray,cem karaca vb.) Dinlerim. Bu fiyat aralığında kablosuz kulakici kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Biraz daha zorlarsam bütçeyi 380tl ye kadar yükseltebilirim.

• Dostlar doom metal,thrash metal , Anadolu rock(erkin Koray cem karaca vb.) müzikler dinlerim. Bu fiyatlar aralığında kablosuz kulakici kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Biraz daha bütçeyi zorlarsam 400 e kadar çıkabilirim. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Kopma yaşanmasın istiyorum.

• SATILDI.....

herkese merhaba, TTEC airbeat duo marka kulakiçi bluetooth kulaklığımı, silikon uçlu kullanamadığım için satıyorum. deneme amaçlı kullandım sıfırından farkı yoktur. fiyatım 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burt -- 13 Nisan 2021; 13:52:13 >

• Bilen, tecrübe eden arkadaşlarım yazarsa sevinirim, yakın zamanda cidden kalitesi herşeyiyle çok severek kullandığım jabra elite 65t model kulaklığım ne yazık ki bu kulaklığın kronik sorunu olan hissing/white noise sorunu yüzünden kullanılamaz hale geldi nette çözümleri var ancak bende işe yaramadı, t. servise gönderdim onlarla satıcıya başvurmami ve para iadesinde bulunmamı istediler, inşallah alabilirim.
    Benim sorum bu kulaklığı daha önce kullanan ve sonrasında diğer markalara geçen arkadaşlarım varsa onların önerilerini almak. Aynı kalitede bir tws arıyorum, öncesinde redmi ninkini kullanmıştım bariz fark vardı, buarada eger kabul edilirse oradan gelecek param 550 tl üzerine biraz daha koyup birşey alacak bir bütçem var.

• iphone 11 ve jak dönüştürücüm var.

şu an kullandığım kulaklığımın markası üstünde yazmıyor (sanırım samsung telefondan çıkmıştı) ama mükemmel ses veriyor. fakat maalesef uzun süredir kullanıma bağlı olarak jak kısmından temassızlıklar baş verdi.

kullanılmaz hale gelirse diye, iyi kalitede, dengeli ve olabildiğince flat ses veren (rock, metal, blues ağırlıklı dinliyorum), kulak içi silikonlu kablolu (over ear olmayan) rahat kulaklık önerilerinizi bekliyorum. girişi 3.5 mm olan olabilir.

akg almayı düşünüyordum ama iphone'da ses açma kısma butonları işlemiyormuş diye duydum. ona yakın bir şeyler önerebilirsiniz, ondan aşağı kalitede olmasın lütfen.

kulaklıkla yatmayı severim küçük konforlu bir şey önerirseniz sevinirim. 200tl bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senafguzel -- 2 Haziran 2021; 18:42:54 >
  • Merhaba, bir kulaklıkta aradığım en önemli iki özellik mikrofon kalitesinin iyi olması ve şarjının uzun süre gitmesi bana hangi kulaklığı önerirsiniz?

1. Taotronics Soundliberty 97
    2. Edifier X3
    3. Haylou T19
    4. Taotronics Soundliberty 53 Pro

• Merhaba 300 TL bir limitim var HB'de 50 TL indirim ile 250 TL veya altına gelecek bir kulaklık arıyorum. İndirim yokken Haylou GT3'tü hedefim. Ucuz ve müzik/mikrofon konusunda tatmin edeecğini düşündüm incelemelerden doalyı. Evdeki Saat de dinliyorum, Massaka da dinliyorum, Armin van Buuren de yani bass önemsiz değil fakat tiz olmazsa da sorun bir durumdayım. Dengeli bir kulaklık arıyorum. Konuşma konusunda da bu kulaklıkları incelemesini izlediğim zaman başarılı buldum. Oyun olarak sadece Wild Rift oynadığım için 200-250 ms gecikme hiç sorun değil. O yüzden bunlara yöneldim. Taotronics her ne kadar tasarım konusunda beni pek cezbetmese de uzunluk olarak diğer konularda iyi ise +2 önde ise göz ardı edebilirim diye düşünüyorum. Bunlar arasından öneriniz nedir? HB'de bulunan başka şuna da bak bu daha iyi dediğiniz bir kulaklık varsa önerilere açığım. Yazlık bölgedeyim, sahilde yürürkeni denizden çıktıktan sonra da takacağım ipx sertifikaları yeterli mi bunlar için ayrıca.

Haylou GT3

Honor Choice Moecen

Taotronics Soundliberty 53 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DokuzKuyrukluTilki -- 12 Haziran 2021; 22:25:7 >

• iPhone EarPods tarzında lastik aracılığıyla değil de kendisi kulağın içinde kalan türde (bu türün ismi var mı ya? İnternette kulaklık ararken zorlanıyorum. Lastiklilerin hiçbiri kulağıma uymuyor, hepsi düşüyor) kulaklık önerisi olan var mı?

Rock/metal müzik dinleyeceğim fakat arada trip hop (bas ağırlıklı) da dinleyeceğim. Telefondan dinleyeceğim için 3.5 mm girişli olması lazım. Kablolu olacak, wireless/bluetooth değil. Mikrofonu da olacak (mikrofon kalitesi önemsiz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeyuzukalicam -- 21 Haziran 2021; 21:15:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.