Şimdi Ara

150 binde Mercedes Alınır mı? TRAMER Bilgisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafanıza takılan tek şey yüksek km ise alın. Yoksa 2.0 dizel çok güzel makineler var o paraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Etzel_ kullanıcısına yanıt
    Sag olun o kadar uğraşıp ilan atmissiniz ancak attığınız araclar ya manuel ya da benzinli aradigim kriterlere cok uzak.

• 157.500 km ve 9 yaşında araç için epey fazla fiyat.
  • antuaRri A kullanıcısına yanıt
    Dostum 105 bine a3 alan arkadaşlar var forumda kampanyası varmış bence bi düşün sıfır sıfırdır kafan rahat olur şimdiden hayırlı olsun

• Ortalama 10.000 TL hasar kaydı olan 9 yaşında bir araç, tahminen 1-2 yıl sonra size epey bi masraf çıkaracak araç.

İlla mercedes istiyorsanız c180 2011-2012 modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Premium bir araç isterseniz ; Passat, superb ( 0km ), talisman, mondeo bir çok seçenek var. A3ü sormuşsunuz kendi şirketimiz de şirket arabası olarak kullanıyoruz ve tavsiye etmem. Hem tasarımı kötü hem o parayı haketmez. Yukarda yazdığım premium araçlar a3 den daha iyi bir seçenek.

Şahsi fikrimi soracak olursanız 110.000 TL'ye 0 skoda superb alırım kafam rahat olur. İlla 2. el isterseniz, talisman ve mondeo arasında tercih yaparım. %90 talisman ağır basar tasarımından dolayı.
  • Alınır hiç birşey olmaz, premium segment bir aracın üretim kalitesi ve ekonomik omuru ile ekonomik ve bütçe segmenti bir aracın omuru bir değildir.

Alınmaz diyenlerin kaçı senin alacağın aracı uzun dönem kullanmıştır onu merak ediyorum.

• Forumun yüzde 90'ı alınmaz demiş ama bildiğin birinin arabası ve temizse bence gayet alınabilir. Servis bakımlı araç sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Sadece ağır bakımlarında değişen parçalara ve fiyatlarına bakın. Eğer içinize siniyorsa alın. O fiyata alacağınız hiçbir C sınıfı araç o kaliteyi vermez.
  • Buna alternatif olarak 0-100'ü 10 saniyenin üzerinde araç sunmamak gerekir. Gücü ortalamanın üzerinde kaliteli bir araç. Maddi olarak iyi durumdaysanız alınır. Bakımları ve arıza onarımları biraz pahalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTürk -- 29 Ekim 2017; 23:34:10 >
  • Bir Mercedes kullanıcı olarak dizel diye o araca o paranın verilmesi fazla.

Aynı fiyata veya hatta 10-20.000 TL daha ucuza 2011-2012 makyajlı C180 benzinliler var. Makyajda yenilenen direksiyon, iç konsol, ön çamurluk çok güzel.

2008 dizel yakıtı 9.4/5.6 lt ve 170 bg, 2011 benzinlinin yakıtı 9.3/5.2 lt. ve 156 bg. Dolayısı ile dizelin bir yakıt avantajı yok. Dizel için MTV'ye yıllık 1200 tl fazla vergi verileceği düşünülünce motorin/benzin karı da oraya gidecek.

150.000 km dizel bir aracın 90.000 km'deki benzinli araca göre daha fazla bakım masrafı oluşturacağı da kesin.

Eski benzinli Mercedes'imi 120.000 km'de satmıştım. Yıllık bakım hariç bir masraf çıkarmamıştı (balata, lastik, akü gibi sarf malzemeleri saymıyorum).

Benim fikrim 2008 dizel yerine 2011-2012 makyajlı benzinlinin daha makul bir seçim olacağı yönünde.

• 2.0 veya 3.0 TDI Quattro Audilere (A4 veya A6) bakılabilir.

• 2018 yıllık mtv 2448.tl olacak .
  • 400K 500K 600K 'da W210-W211 kasa gördü bu gözler hala tek marşla tık diye çalışıyor bir çoğu.

Bir arabanın kaderinin iyi olması gerekiyor sizden öncekiler nasıl kullanmış servisleri zamanında yapılmış mı vs.

BMW'yi üzersen o seni ağlatır ama Mercedes'i üzersen ortada sen diye bir şey kalmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

150 binde arac almam ben

9 yasinda araca o paralari baglamam

Mtv side yuksek dilimde

2-3 yasinda dusuk km bmw 3 serisi al gec 320ied

Iyi hos diyorsunuzda o paralara 3.20ied var mi ki ?

volvo s60 r design donanım al. 2014 ve ya 15 model dizel 1.6 oto . 10-15bin daha bulabilirsen alabilirsin.Dolu ve uzun yıllar binebileceğin bir aile arabası. Masrafın fazla olmaz.
  • Aynı araçtan eniştemde var.Performans olarak o paraya ondan daha iyisini bulamazsın.Fişek gibi araba...

Ama iç mekan çok demode ve ucuz bi araba hissi veriyor.MTV konusunda ise artık yaşlı sınıfına girdiğinden üzmez.

Servis bakımlı bir merso için 150 bin km hiçbirşey değil.Yakıt tüketimi ise standart 1.6 dizellerden en fazla yarım litre fazla...

Ben performans kalite ve konfora öncelik veririm arabaya da en az 5 yıl binerim derseniz alınır...

Yok bana oyuncak özellikler, janjanlı farlar gerekli diyen adama yaramaz...
  • antuaRri A kullanıcısına yanıt
    A4 hertürlü bulursun hocam gerek yok mercoya

• 541 bin de benim yaşlı kurt, yarım marşta çalışıyor w115 kasa 74 model bildiğiniz araçsa düşünebilirsin hocam bence

• 150 binde ki mercedes motoru henüz ilk marştaki kondisyondadır. alınmaz diyenler passat sümbül gibi araç kullananlardır söylediklerini kaale almayınız.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba;

Çok kararsız kaldım aracın 150 binde olmasından çekinmiyorum. Çekindiğim konular bakım maliyeti ve vergisinin de 2 bin lira oluşu. 1-2 haftaya araç alacağım kısmet ama karar veremedim hala. Alınca 6-7 yıl bineceğim inşallah hemen öyle geçiştirmek istemiyorum.

@cnyttt A3 sordum ellerinde araç kalmamış ve fiyat 120 binin üzerinde olacak diyorlar. Bir yanda 2.2 motor diğer yanda onun yarısı bir motor düşündürücü

@Aytürk 2.0 dizel önerdiğiniz ne var mesela bakabilirim ?
  • Alınır, 240.000de c200 sattık. C220d 2009 modeli komşumuzda var. Araçtan çok memnun. Ama marka takıntınız yoksa, mondeo veya talisman tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 31 Ekim 2017; 16:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Sag olun o kadar uğraşıp ilan atmissiniz ancak attığınız araclar ya manuel ya da benzinli aradigim kriterlere cok uzak.

Kardeşim sen ne yap et mercedes alma bence. Dizel al kesinlikle bu devirde artık benzinli arabaya binilmez. Mondeo veya insignia dizel seni çok tatmin edecektir. Sürüş olarak premiumlardan çok farkı kalmadı bu markaların

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.