Şimdi Ara

150 binde Mercedes Alınır mı? TRAMER Bilgisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • markali araca ait 24.08.2012 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 3015, Iscilik Toplam Tutar: 1021.02TL, Parca Toplam Tutar: 4945.17TL, Degisen Parca Bilgileri: FAR KOMPLE SAG(1 adet, Orijinal), MOTOR KAPUTU(1 adet, Orijinal), ON PANJUR(1 adet, Orijinal), ON PANEL(2 adet, Orijinal), PARKTRONIK MUSIRI (1 adet, Orijinal), SU FISKIYE MOTORU(1 adet, Orijinal), ABDECKUNG (2 adet, Orijinal), RADYATOR DAVLUMBAZI (1 adet, Orijinal), PLAKA ALTLIGI(1 adet, Orijinal), KLIMA GAZI(1 adet, Orijinal), SAG IC TAMPON BAKALITI(1 adet, Orijinal), MOTOR KAPUT KILIDI(1 adet, Orijinal), HAVA YONLENDIRME PARCASI (1 adet, Orijinal), TAMPON IC SENSOR TUTUCUSU SAG(1 adet, Orijinal), DESTEK SACI (1 adet, Orijinal), YAYLI KANCA MOTOR KAPUTU (2 adet, Orijinal), DICHTUNG (1 adet, Orijinal), UYARI SILDI (3 adet, Orijinal), B001

Merhabalar benzinli c180 icin soyle bir mesaj aldim sadece kaput degisti demişti satan arkadas bana bu hasardan dolayi 6 bin lira çıkıyor. Ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konudaki mesajim da silinmiş.Devam.Silmeye devam!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

Alınmaz bu devirde parçası pahalli araç mi alınır. Bir arıza verse 2-3 bin TL masraf cikarticak...

Aklı olan varsa lüks segment bu ekonomide almaz. 300 Euro far masrafı vs düşün yani. Parçacı ve servisciyi zengin edersin.

araba almıyoruz ki vergi alıyoruz. sonra bunun üzerinden de sidik yarıştıran tipler var.çok komik cidden. gidip 90bine 2 hava yastıklı araba alan insanlara allah akıl fikir versin diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.