Şimdi Ara

150 cc Asya scooter yakit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scooterim 5000 km de . Kmde 40 krs yakiyordu subap ayarlarindan sonra 215 krs a dustu. Bu rakam normal midir yoksa daha dusuk mu olmasi gerek. Yalniz istanbulda trafikte kullaniyorum. Dur kalk cok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cankaramsar

Scooterim 5000 km de . Kmde 40 krs yakiyordu subap ayarlarindan sonra 215 krs a dustu. Bu rakam normal midir yoksa daha dusuk mu olmasi gerek. Yalniz istanbulda trafikte kullaniyorum. Dur kalk cok oluyor.

hocam benimde ılk motorum asya 150 t di sıfır olarak aldım yakıtı benı bıktırdı usandırdı karbürütorü serviste degişti yine degişen bişe olmadı sonra bir hışım satıp kurtuldum suan 155 cc yamaha xenter var 100 km de 2.60-70 lt civarı yakıt yüketiyor o motor için bence yinede cok fazla tüketim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islam0326 -- 19 Mayıs 2014; 13:35:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Scooterim 5000 km de . Kmde 40 krs yakiyordu subap ayarlarindan sonra 215 krs a dustu. Bu rakam normal midir yoksa daha dusuk mu olmasi gerek. Yalniz istanbulda trafikte kullaniyorum. Dur kalk cok oluyor.

1lt ile 20km civarı gitmesi gerekir.
  • quote:

olsun 20krş yine cok yağı nasıl hava filtresi temizmi bujilerin durumu ne bunlarada bakın karburatör ayarıda yaptırın
  • 1 lt ile 20km gitmesi demek 100 km'de 5 litre yakması demek, ki bu aşırı tüketim anlamına gelir.

Sizin motorunuzun 100 km'de ortalama 3-3,5 yakması gerekir. Yani 1 lt ile 30 km civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    50 cc motor tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.