Şimdi Ara

150 HP Üstü Araç Önerisi (Max 100k) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astra GTC 1.4 Turbo, kalan parayla büyük turbo + yeni intercooler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ciddi kedi

anladım hocam. maalesef çok km yapıyorum. yılda 30-40 civarı oluyor genelde.

@zotacing

en mantıklı e90 320d oluyor hocam dediğiniz gibi. onun da 2011 ve sonrası 184hp oluyor. 2007-2010 177 hp, ondan öncesi 163 hp. ben 184 lüklere bakıyorum. hatta 2017 de mart nisan gibi 80-85 e zebil gibi vardı. ne oldu nasıl olduysa şimdi 100 bin ve üstüne çıkmış. 2. elde nasıl bir artış oldu aklım almıyor.
    cruise controlü geçtim ilanları çoğundaki araçlar manuel klima. ama nedense fiyatları diğerleriyle aynı.

@alcohol06

hondaya bu göçük muhabbetinden dolayı bir antipatim var. bir tanıdık geçen yıl sedanını aldı. sağ arka kapının üstü ile çamurluğun birleşim noktasında göçük olmuş. hb sini görmemiştim. şimdi baktım. gerçekten 182 hp motor ve cvt şanzuman güzel. ancak ilanlardaki hepsi benzinliydi. lpg uyumu var mı acaba ? varsa değerlendirilebilir. yoksa bana uymaz zira çok km yapıyorum benzin parası beni aşar.

@Elsa

astra 1.4 t 140 hp hocam. diğer dediklerinizi bilmiyorum. orjinalliği bozacak modifiye olaylarından da anlamıyorum. yine de teşekkür ederim.

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam e90 320d tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.