Şimdi Ara

150 HP Üstü Araç Önerisi (Max 100k) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

Bmw bilinirlik ve kullanım açısından daha yaygın olduğu için piyasada tutulması normaldir.

Ama ülkemizde tutulan her araç çok pahalı...

Tutulmasindan ziyade hem 0-240 performansi yeri geldiginde de ekonomik olmasi herkesin kullanacagi tarzda bir arac yapiyor. Gelistirilen guvenlik donanimlari da arkadan itisi optimum guvenlige cekiyor.

Yine de cok pahali. Kendim ve ailem adina konusayim marka fark etmeksizin asla 0 almayi dusunmeyiz bu ulkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Nisan 2018; 19:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2.0 195lik bı turbo Insignia alın geçin. Diğer araçların çoğunun km ve masrafi dert olur. Bende aradım 160bg ve üzeri sonra baktım araçların çoğu hoşaf vs . Benim kiriter maks 1.6 motordu. Sizin 2.0mis o zaman kesinlikle Insignia. Bakımı yürütmesi masrafı sizi üzmez.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-technovol-den-kia-pro-ceed-gt-480658665/detay

bu arac bi efsane hem nadir bi araba hem performansli hem yakisikli donanim super 200 ustu beygir

en tuhaf yeri fiyati cok uygun diger emsallerine gore

keske sedan ve 4 kapi olmasini cok istemeseydiniz bu fiyatlara en iyisi bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Şaka makinesi derken ne kastettiniz hocam?

1 yıla yakın bu araca sahibim, performans anlatılmaz yaşanır.

Donanımda çok güzel, dıştan görünümüde şahane bence

Dıştan böyle sessiz sakin memur arabası gibi duruyor da trafikte milletle kapışmaya kalksan aklını alırsın milletin tam olarak bunu demek istedim

Performans verileri ortada zaten maşallahı var, ama dıştan görüntü konusu göreceli. Ben beğenmiyorum

• Audi A4 1.8 TFSI çip ile 210 bg

100 km ye 7.5 saniyede çıkar.

85 e temiz bulunur

• Volkswagen jetta 1.4 TSI Highline (en dolu model) 160 bg 0-100 8,3 sn düz yolda 240 gider 85-95 k model yılı 2014-2015

Volkswagen passat 1.4 TSI Bluemotion Hihgline (en dolu modeli) 160 bg 0-100 8,5 sn düz yolda 220-230 gider 80-95 k model yılı 2012-2014

Bunlar tam fiyat performans arabasıdır özellikle passatta çok rahat edersin ve vw çok az yakan bi teknoloji geliştirmiş bi düşün derim almadıysan

• Yanlama vs sürüş hissi istiyorsan 320d 184 beygir ekranlı modellerden alabilirsin. S60 şanzımanı ağır diye biliyorum. 1.6t insignia kullanıcısıyım öneririm. C180 malzemesi vs baya kaliteli Mercedes hissi var.

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Trafikte çoğu arabanın aklını alınca, millet chip’li ya da modifiye sanıyor.

• Benzin parasına acımam dersen Hız Konfor Lüx Audi A4 Sedan 2.0 TFSI quattro 211 bg 80-95 k model yılı 2008-2012 sen selektör yapmadan yoldan çekilirler zaten 0-100 6,6 sn 280 ibreyi sonlayacak bir araç internetten videolarını izleyebilirsin 0-100 5,5-6 sn çıkıyor fabrika 6,6 sn diyor

• .Berkay. . kullanıcısına yanıt
    Modifikasyon yapılmış olanlar dediğiniz saniyelerde çıkıyor hocam.

Yoksa fabrika verisi ile az çok aynıdır. Birde benzini yakmaz içer resmen o araba..

Valla benzinlik sahibi olmak lazım öyle arabaya..

Yok abi, memlekette bineceksen dizel araba olacak, az yakacak çok gidecek :)

• Audi A4 ten daha iyisini bulup alırsan banada söyle

• .Berkay. . kullanıcısına yanıt
    Zaten var elimin altında, gerek yok.

• @TheCaliph_

e90 3.20d Yakıt Tüketimi açısında emsalsiz hocam. Şehir içi 5,4 lt Şehir dışı 3,9 lt fabrika verisi var. Bu motor gücüne göre bu kadar düşük tüketim vaadetmesi çok cezbedici. Yıllardır bakıp imrendiğim bir araç. Temizini 100 bin tl altına bulmak zor. Genelde standart paketi var. Onda da kliması manuel, hız sabitleyici yok. Şaka gibi boş bmw 3.20d yapmışlar. 100 bin tl altına Dolusunu bulabilirsem değerlendireceğim.

@batkent

insignia 195 lik bulabilirsem 2. sıraya da onu koydum. 160 lık 2.0 cdti olanlar 195 likten fazla yakıyor. 170 lik 1.6 benzinli olanlara ise lpg uyumu yokmuş onu listeden çıkardım.

@Sleeper , @.Berkay.

dsg şanzuman istemiyorum hocam. tam otomatik olsun sorun çıkarmasın. bir yakınımızın passatı 33 binde komple şanzuman değişti garantiden. garantisi bitmiş dsg tam bir bomba. yine önerileriniz için çok teşekkür ederim.

@ciddi kedi

1.6 turbo otomatik 170 lik benzinli insignia mı hocam? bunlara lpg takılmıyormuş araştırdığım kadarıyla. manuel olan 180 lik olanlara takılıyormuş. doğru mu acaba biliyor musunuz?

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    1.6 170 magnezyum Subap ise ona da uymuyor. 1.6t uymuyor ona Eminim. Uymama sebebi Çelik supap yerine magnezyum olması. Çelik subap maliyeti de 1000-1500. Bence bu arabayı tüpe geçirip üzmeyin arabayı da cebinizi de

• ciddi kedi kullanıcısına yanıt
    Subap mesele değil hocam. 1500 liraya değişir. Ben onu dert etmiyorum. 1.6 t 170 olanlar sidi motormuş. Yanı doğrudan enjeksiyon. Bu nedenle lpg dönüşümü normal kitlerle olmuyor. Tsi, fsi, tfsi, gdi motor gibi lpg uyumsuzluğu var. Takılan kitler de 7 bin lira falan. Parasını çıkarana kadar aracı satarım zaten uğraştığıma değmez.

• 170 ps'lik motor SIDI motor olarak geçer ve LPG uyumlu değil; daha doğrusu Türkiye'de LPG uyumlu lpg kiti yok. Alt devirleri inanılmaz güçlü (güç tork eğrisi çok düzgün), dizel motor gibi 1500 devirde bile yüksek tork veren, farklı bir makine. Üst devirleri de yine dizellere benzer şekilde -o kadar olmasa da- zayıf. Bu sayede günlük kullanımda çok konforlu ve güçlü bir motor hissi verirken, spor kullanımda üst devirlerde beklentilerin altında kaldığı için biraz hayalkırıklığı yaratıyor. Yakıt tüketimi de sakin kullanımda oldukça düşük.

Ayrıca Türkiye'de artık LPG işine fazla masraf yapılmamlı diye düşünüyorum, malum ekonomi bitik durumda, her alanda vergi artışı var. LPG şu an ekonomik bir yakıt, her an bir vergi artışı yapılabilir. 5-6.000 lira verilen kiti 3-4 yılda telafi ederim derken bir de bakmışsınız tüketim benzinle neredeyse aynı fiyata gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 7 Nisan 2018; 17:34:59 >

S60 d3 motor Geartronic şanzımandır, 2000 cc ama uzun yolda az yakar. Fiyatı da uygun olur

• @wolfien

aman hocam bir lpg kaldı elimizde hesaplı. ona da zam gelirse arabaya binilmeyecek. 2000-2500tl ye takılan lpg kitleri zaten 10000 kmde parasını çıkarıyor. ondan sonrası hep kazanç zaten.

@parezer

S60 d3 önerinizi dikkate aldım hocam. ancak 100k altında pek bir ilan yok. olanların da kilometresi çok yüksek.
    Ben de onu demek istedim cebinize yazık olur lpg parası. Çok km yapmıyorsanız gücüyle güzel zevk verir size.

• Günlük kullanılacaksa sedan almanın bir mantığı yok zaten Civic hb gibi araçların bagajı 400ltnin üzerinde ve hacim sedandan çok daha kullanışlı, parketmesi rahat, Hb candır.

Civic hb'lerde göçük sorunu da yok, kalite de yerli üretimlere göre daha iyi, performans da çok iyi, yeni bir model garantili araç alıyorsun, efendi gidersen de cvt ile az yakar. Araba tüm kutuları işaretliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.