hocam bu tarz karşılaştırmalar kumardan bir farkı yok şans faktörü çok önemli bruce lee mike tyson karşılaştırması çok yapıldı bunda kavga galibiyetini bir kenara bırakın herşey serbest kapışmasında bruce lee tysonu öldürebilirdi |
150 kilo adamım 70 kilo birisinden sopa yemem : Örnek 1a ! (2. sayfa)
-
-
Benden size tavsiye Kilonuza ve Spor salonunuza güvenip insanlara sataşmayın. Hele ki istanbul, ankara ve izmir gibi büyükşehirlerde. Kimin ne olduğu belli değil. Ayrıca insanlar artık mertçe yumruk yumruğa dövüşmüyor onuda hatırlatiyim...
-
Ben de epey iri biriyim ama 6 yıldır kimseyle kavga etmedim. Bıçak çekiyorlar zaten, kimseye güvenilmez. Ben hep alttan alıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlardan cehalet şelale gibi akıyor yine
Eddie Hall world strongest man yarışan birisi ve 501 kg deadlift ile dünya rekortmeni yani boş bir adamı geç dünyanın sayılı güçlü adamlarından
Sokaktan rastgele geçen birisi değil bu adam
Daha önce ki Savaş cebeci vs sokaktan geçen rastgele adam gibi bişey Eddie Hall ile kıyas edilemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağzıyla kamyon çekebilen adamla savaş cebeciyi karşılaştırmakta ne bileyim.
Patsoyla bol terayağlı iskenderi karşılaştırmak gibi bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düvüşü iyi izle ayı kardeşini kovalarken yere düşüyor geri gönüp adamı devirmeye çalışıyor o sırada kardesi olmaması gereken şeklide ayıdan ani yumruk yiyor orda yumruk yemese hem kardeşi ters yere düşmezdi hem de ayı yenilirdi geri dünüp ayağından yere yatırmaya çalışmasıda bence yanlış orda tekme veya nakavt edecek şekilde set yumruk atsaydı ayı devrilirdi.
Böyle kazmalar "Mike Tyson" gibi sert etlili yumruk atanlar kaşısında hiç bir şey yapamaz anca lenox gibi kucaklamaya çalışırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X