150 kilo adamım 70 kilo birisinden sopa yemem : Örnek 1a !
-
-
Eleman açık açık gel ağzıma çak demiş.
Örnek olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence güzel örnek. dövüş öyle filmlerde gibi olmuyor. anlamadığım bu adamı yakalayarak yere yatırabileceklerine inandıran neydi ? :) adamın trapezlerine bakınca zaten korkulması için bir neden. trapezi olan ve kalça kasları olan tehlikelidir. yumruk kuvveti ve güç gerektiren şeylerde en etkili iki şeydir.
-
Önemli olan kimin dövüşü daha iyi bildiği sen ayı oğlu ayı ol bilmiyorsan yine dayak yersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam hem pro döğüşcü hemde bedeni öküz gibi olması gereken olmuş,
-
rakipleri de pro ve iki kardeş.
ben size anlatıyorum özetliyorum. Trapez ve kalça kası olan insanlarla pek dövüşe girmeyin. o trapezler muhtemelen tek elde 50 kilo diğer elde 50 kilo kaldırarak olmuştur :) 70 kiloyu pazar torbası gibi kaldırıp atması kolay :D
-
Adam 70 kilolukları dövmüyor kargocu gibi fırlatıyor . Bir de çok agresif, videolarını izlerken falan kedi gibi biri dersin. 2 değil 4 olsa yine döver.
-
Senin bu ring kavgasi, bu sadece bir gosteri mma bile olsa yine kural kaide var sokak kavgasi cok daha farklidir orada tas, sopa, silah, bicak kirik sise musta cekic balyoz dovusulen ortam supriz rakipler ve daha sayamadigim kadar sey devreye giriyor.. 10 cm uzun 20 kilo agir kut alir diye bir kural ve dunya yok boyle seylere guvenip sokakta kavgaya girenin kus kadar aklı yoktur.. Sokakta kimin kimi yenecegi kesinlikle boy kiloyla önceden belli olmaz... O yüzden sokakta tanımadıgın adamlarla kavga edeceksen, boy kilo hesaplamasından daha önemli seyleri hesap etmen gerekiyor ölme ve öldürülme riskini iyi bir sekilde anlayıp bunu kabul ederek kavgaya gireceksin ve alacağın cezayı da basından kabul edeceksin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Haziran 2024; 16:52:29 > -
Yav sen esas anlamıyorsun olması gerek olmuş işte o adam o kiloda olsa ama pro döğüşcü olmasa idi patates olmuştu, adam hem kilolu hem döğüşcü hemde kaslı geliştirmiş kendini işte,
-
Katılıyorum profesyönel dövüscü olmasaydı 70 kiloluk bu iki adamı dövemezdi..
-
Bu adam dayak yememiş olabilir ama yiyeni gördük.
-
neffati kardeşlerden birisi un çuvalı gibi yere yığıldı. ölmemişse bile beyin sarsıntısı geçirmiş olabilir. sağlık durumu hakkında bilgi var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
anlamayan sensin. karşısındakiler de pro dövüşçü! sokaktan toplamamışlar!
karşındaki adamın trapezleri 100kg kaldırmakla olmuş, 70 80 kilo olan seni bile kaldırıp yere vurur. çünkü bu adam steroid ile hormonlu değil doğasından kuvvetli. adam teknik falan da kullanmıyor. alıp yere vuruyor :)
çünkü karşısındakiler çok seri. fazla seçenek yok. ama işte kuvvet burada işi çözüyor.
-
Maçın tamamı nereden izlenir. ilk raundları merak ettim ne oldu.
-
Gençler flank atmamış, çok nitelikli dövüşçü değiller.
Eddie Hall da sıradan bir yarma değil adam Dünyanın en güçlüsü yarışmalarında yarışmış bir boğa.
-
bu konuya benzeyen bir şey başıma geldi. 120 kg fakat kuvvetli birisiydim. Fransa da kahvede dısarıda otururken bir mobiletli genç bana çarparak geçti. Özür dileyeceğine ileri geri konuştu. Zaten 7 8 genç beraber hızla insanları rahatsız ediyorlardi. Ben kızınca benim üstüme yürüdüler. 3 tanesini hemen haşat ettim. Bana sen şimdi görürsün diye gittiler. Aradab 10 dakika geçti. Önlerinde kısa boylu zayıf bir çekik gözlü. Siyah kuşağı varmış. Bana hareketler yaptı. Geleneksel kungfu filmlerinde gördüğümüz hareketlerden. Bunu bir tuttum. Kucakladım. Orada buluna su havuzunun içine kafasını soktum. Bayağı tuttum. Çıkardım kafasını. Sonra 2 tokat atıp yere serdim. Herkes beni alkışladı kafede oturan diğer insanlar. Sonra bu gençler kuyruklarını kıstırıp gittiler. o zaman bayağı popüler olmuştum o kasabada. Vay be anılar 40 senelik
-
Tek kişi avantajlı. 10 kişi düşünün her biri 15 kilo. Yenmeleri imkansız. Hatta 100 kişi olsun, kişi başı 1.5 kilo. Bu ne biçim mantık? 1000 kişi gelsin lan, 150 gramlık vücutlarıyla ne yapacaklarsa artık.
Şöyle yenerler, herkese tabanca verirler, 2 tane 70 kiloluk alır. Hem hedefleri büyük hem de farklı açılardan ateş ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Haziran 2024; 22:25:27 >
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- dream games maaş
- israil asgari ücret
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- togg kampanya
- cep telefonu operatörleri
- en zengin ülke
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X