Şimdi Ara

150 Liraya Tavsiye Edeceğiniz Ekran Kartı Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2101 bu kartı tavsiye edebilirim ama ilk gelen parti sorunluymuş heralde... ikinci gelen partiden bulabilirsen al
  • Atilerde Driver sorunu var arkadaşlar. ATI almak istiyorsanız biraz bekleyin ki driverleri otursun yerine. Yoksa alıp saç baş yolarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 3 Ağustos 2007; 9:17:00 >
  • arkadaslar 7600 GT mi alayım 2600 XT mi cevaplarınızı bekliorum.arkadaslar bi karar veremedim ltfen yorumlarınızla yardımcı olun şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

arkadaslar 7600 GT mi alayım 2600 XT mi cevaplarınızı bekliorum.arkadaslar bi karar veremedim ltfen yorumlarınızla yardımcı olun şimdiden sağolun

DDR4 olanı alacaksan 2600XT al, 7600GT'den iyiler, ama parası da iyi,
    2600XT'ler 250YTL, 7600GT'ler 140 YTL, karar senin para senin
  • tabiki 2600xt.
  • Yardımları için başta ilker.d ve TRQX arkadaşım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
    Bir aksilik olmadığı takdirde Eksen PC'den birkaç gün içinde ''XFX 7600 GT XT'' siparişimi geçiyorum.

Ekleme: Bir sorum daha var dostlar. Forumda dolaşırken bu başlık ilgimi çekti. Palit 8600 GT Sonic+ modeli Investus'ta 165 liraya satılıyormuş. Bütçemi birazcık oynatabilirim. Ne dersiniz ? Bu kart 7600 GT XT'den iyi mi ve DX10 desteğine rağmen DX9 oyunlarını iyi çözünürlüklerde oynatabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taurus20 -- 3 Ağustos 2007; 15:08:55 >

• 8600GT sonic 7600GT'yi havada karada yer
  • GeForce 8600 GT sonicte karar kıldım kararım doğru olurmu beyler yardımlarınızı bekliyorum dx10 olmasıda cabası
  • aynı fiyata 8600gt sonic+ alsaydın yeni moda bu şimdi
  • bn yine karar deiştirdim x1950 pro extreme alacam 200 ytl iyimidir?
  • aynen benim durumumdasın desene bende 8600gt sonic+ la başladım sonra 2600xt ye kaydım şimdi x1950 de karar kıldım
    hiç düşünme bence al bir x1950 hele imkanın varsa 2.el al
    dx10 oturana kadar yeter de artar bile
  • kardes dx 10 un çalışması için vistamı gerekli onuda söylermisn,ayrıca şimdiki soru bnm için daha önmli pek bi bilgim yok ekran kartların girişleriyle ilgili.Hani ekran kartları ddr2weya3 weya 4 oluo ya ... bnm ekran kartımda ddr bunların girişleri farklılık olustururmu yani bilgisayarıma takabilirmiyim?
  • evet vista
    ekran kartı girişleri pciex ve agp olarak ayrılır
    Anakartın pciex mi agp mi?
  • geçen yaz baya yüksek fiyata aldığım asus eax1600pro şu an piyasadaki tüm oyunları max çözünürlükte oynatıyor.örnek tiberium wars oblivion vs.tabi kesinlikle ekrn kartının güncellemen lazım asus sayfasında yeni güncellemeleri bulabilirsin.şu andaki fiyati 150 ytl civarında.hepsiburada sitesinde war.
  • X1600Pro o oyunları max çözünülükte açar ama verdiği FPS değeri nedir? Önemli olan FPS değeri. Sonuçta açtıktan sonra oynanmıyorsa pek bir işe yaramaz.
  • şöyle açıklayayım piyasadaki en sağlam oyunlar şu an ne bilmiyorum lakin bende olanlar oblivion - c&c tiberium wars - lotr middleearth2 - dark messiah - comdemned criminals - bu oyunların hepsini max çözünürlükte gayet rahat oynuyorum.ama tekrar söylüyorum ekran kartıyla beraber werdikleri driver beş para etmez siteden yenisini indirip güncellemek lazım.ben güncelledikten sonra performans inanılmaz arttı.fsp değerlerinide ewe gittiğim zaman yazarım şimdi işteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

şöyle açıklayayım piyasadaki en sağlam oyunlar şu an ne bilmiyorum lakin bende olanlar oblivion - c&c tiberium wars - lotr middleearth2 - dark messiah - comdemned criminals - bu oyunların hepsini max çözünürlükte gayet rahat oynuyorum.ama tekrar söylüyorum ekran kartıyla beraber werdikleri driver beş para etmez siteden yenisini indirip güncellemek lazım.ben güncelledikten sonra performans inanılmaz arttı.fsp değerlerinide ewe gittiğim zaman yazarım şimdi işteyim

FPS değerlerini oyunlardan SS alarak bizimle paylaşırmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.