Şimdi Ara

150 Liraya Tavsiye Edeceğiniz Ekran Kartı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki hafta içi yeni sistemimi kasaya bağlayacağım. Ekran kartını hiç kullanmadan, yeni oyunları Lost Planet gibi... kaldırmayacağını düşündüğüm için değiştirmeyi düşünüyorum. Araştırmalarım sırasında genellikle Palit ve XFX'in kartlarına baktım. Oyunları illaki en yüksek çözünürlükte oynayacağım diye bir takıntım yok. Palit 8500 GT Sonic modeli için okuduğum incelemelerde bu kart oyunculara tavsiye edilmiyormuş. XFX'in de 7900 GS modeli harika gözüküyor ama fiyatı çok tuzlu geldi. 2. el dışında alma umudum yok. Ekran kartı için verebileceğim ücret en fazla 150 lira. 2. el de alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler....

Sistemim:

İşlemci : Intel Pentium Extreme Edition 955 Dual Core, 3.46 GHz
    Anakart : Intel Desktop Board D955XBK
    Bellek : GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 Ultra Dual Kit
    Ekran Kartı : Palit RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 PCIe
    PSU: Tagan 2 Force 480W Güç Kaynağı / TG480-U22

Son olarak bölümle alakalı olmasa da yeni sistemimle ilgili görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim.

• Şu anki kartım 8500gt sonic çok iyi oc oluyor bu kartla testdrive ı full kaldırabiliyor.Ama yinede 2600 prolar daha iyi deniliyor bence 2600 pro iyi gider.
  • 150YTL'ye alacağın 8500GT gibi kart, şu an sisteminin (1600Pro DDR2) kaldırmayacağı oyunları yine kaldırmaz,
    bence de 2.el forumuna girip, 140-150 YTL'ye satılan 7600GT Extreme ya da 170-180 YTL'ye X19** serisinden bir kart almalısın,
    ya da biraz daha para biriktirip, daha da açılabilirsin
  • evet bence üstüne biraz daha koy x19** serisi kart al 8500 gt den iyidir
  • yada sıfır istersen 7600gs sonic güzel kart oc de yapar
  • DHHarezmi arkadaşım ikinci el bölümünde Palit 8500 GT Sonic'i 100 liraya satıyor. Bunu alsam mı diye dünden beri ikilem içerisindeyim. Fakat bugün kart hakkında okuduğum incelemelerde genel kanı bu kartı oyuncuların kesinlikle almamasıydı.

7600 GT Extreme kartını hemen araştırıyorum. Önerin için teşekkürler TRQX.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taurus20

DHHarezmi arkadaşım ikinci el bölümünde Palit 8500 GT Sonic'i 100 liraya satıyor. Bunu alsam mı diye dünden beri ikilem içerisindeyim. Fakat bugün kart hakkında okuduğum incelemelerde genel kanı bu kartı oyuncuların kesinlikle almamasıydı.

7600 GT Extreme kartını hemen araştırıyorum. Önerin için teşekkürler TRQX.

uygun bir kart bulamazsan pm at, kartları takaslarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XFX - 7600GT XXX ED

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1721

Fiyatı KDV dahil 200 lira civarında. 2. el bulabilirsek kaçırmam gibi. :)

Leadtek markasının bu modeli ise 200 dolar. Bunu almak işte imkansız. Az önce bu kart üzerine yaptığınız incelemeyi okudum sevgili TRQX. Overclock üzerine pek bir şey bilmediğimden bir şey anlayamadık ama. :D Teklifin için teşekkürler. Uygun bir kart bulamazsam, size uğrayacağım.
  • 109$+kdv ye 7900GS var.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2587

edit: stokta yok görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Ağustos 2007; 19:07:50 >
  • @Hirotaro,

Nerede acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

Eksen bilgisayar'da XFX 7600GT KDV dahil 140 YTL.

http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/
    product_id,42666/category_id,4/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/

süper fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Ağustos 2007; 19:43:41 >

• gerçekten inanılmaz bi fiyat bu karta göre bu fiyatta kart arayanlar kaçırmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

Eksen bilgisayar'da XFX 7600GT KDV dahil 140 YTL.

http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,42666/category_id,4/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/

o fiyata iyi kart

• Gerçekten de XFX 7600 GT fiyatı harika. Teşekkürler ilker.d arkadaşım.

Yalnız bir konuya takıldım arkadaşlar. ilker.d arkadaşımın linkini verdiği kart gigatek'teki kartın modelinden farklı. Bu iki kartın farkı nedir ?

Gigatek --> XFX - 7600GT XXX ED

Eksen PC --> VGA-XFX, 7600GTXT

• http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=ahY_AKT8iVq7phJHNq?series=GeForce%26trade%3B+7600&seriesId=186022&productId=186026

XFX'in tüm 7600GT serisi burada.

Extreme Edition (Eksen'deki) 580 / 1500

XXX Edition'da işlemci 10 MHz, RAM'ler 100 MHz daha hızlı. (590 / 1600)
  • aralarındaki fark 60YTL etmiyor yani
  • Peki ya, bu kartı 7600GT XT overclock edebilir miyiz ?
    Eğer bu fiyatlara 2. el de olsa daha iyi bir kart yoksa birkaç gün içinde bu kartı satın alacağım.
  • 7600GT'lerin ilk çıkan serileri çok iyi o/c oluyordu. Şimdikiler oldukça takoz. Üstelik bu zamandan sonra 7xxx serisi sıfır alınmaz. 2. elde 100YTL arası bulursanız alın. Ben imzamdaki kartı yakında satışa çıkartacağım. 2. el piyasasını tam bilmiyorum ama ortalama 180-200 YTL civarına satarım büyük ihtimal. Kart almayı düşünen arkadaşlar PM atabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taurus20

Peki ya, bu kartı 7600GT XT overclock edebilir miyiz ?
    Eğer bu fiyatlara 2. el de olsa daha iyi bir kart yoksa birkaç gün içinde bu kartı satın alacağım.

zaten fabrika overclocklu bir kart bu, senin yerine yeterince o/c yapılmış
    biraz daha gider ama çok değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.