Şimdi Ara

150 tlye kadar kulaklık önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi hybrid pro HD kulaklığımın uzun süredir sol tarafından az ses geliyordu ve nihayet bugün hiç gelmemeye başladı. Sanırım temazsızlık var. Memnundum, bozulmasa uzun süre kullanırdım. Şimdi aynısını tekrar alabilirim veya sizin önerdiğiniz doyurucu bassları, sahne derinliğini iyi yansıtan ve ergonomisi güzel bi kulak içi kulaklık var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kz zsr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir kulaklık için 150 yl harcaman şart değil. Xiaomi pro hd, xiaomi pro, kz zs3, kz zst, uiisii hm 7, uiisii c200, awei 920bl, xiaomi piston 2, rock zircon, tin audio t515 kullanmış biri olarak; 5-6 dolara uiisii hm7 al bak keyfine diyorum. Xiaomi pro hd diğerlerine göre daha detaylı bir sese sahip lakin bass konusunda zayıf. Pro hd deki gibi detayları duymak istiyorsan kz zs5 veya kz zs6 lara bak. Kullanmadım ama çok metediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki kulaklığım hybrid pro hd idi. Memnun muydum evet gerçekten parayı hak ediyor. Daha sonra sol taraftan ses az gelmeye başladı ve bi kaç gün önce tamamen gitti ses zaten yapılacak gibi değildi. Buraya yazarken aynı zamanda yazdığınız aşağı yukarı bütün kulaklıkları araştırdım. Sony mdr xb50ap aldım sebebi de dinlediğim türün genelde bass ağırlıklı olması. Benim gibi müzik dinleyenlere gözüm kapalı öneririm. Ben böyle güzel izolasyonu olacağını beklemiyordum. Gerçekten müthiş izolasyon konusunda. Hybrid pro ile arasında şu an 60 TL kadar fark var, hak ediyor. İlk olarak izolasyon daha sonra da bass konusunda. İnceleme yazısı gibi olsun almak isteyen ve bass ı kaliteli olsun gerisi orta halli olsa da olur diyenlere kesinlikle önerimdir, orta halli dediğime bakmayın tizler ve midler de gayet başarılı ama kulaklık extra bass olduğu için tabi ki bass in gerisinde kalmışlar.

• copsupra C kullanıcısına yanıt
    Daha önce sony extra bass bi kulaklık kullandım modelini hatırlamıyorum. Bass lar tamamda birazcık ekolayzır ayarından yükseltince boğulmaya başlıyordu. Bende elden çıkardım. Sony den uzaklaştım. Yazdığım kulaklıklardan awei 920bl hariç hiçbirinde bassı yükseltince boğulma olmuyordu. Sizin kulaklığın mediamarky yorumları kötü. Bass tan vocal ve tiz seslerden keyif alınmıyormuş. Bende bass kafası insandım ve inanın bass herşey değil, dengeli kulaklıklar daha keyif veriyor. Xiaomi pro hd de ki netlik tadında kulaklık arayışına girseydiniz tiz kalitesi yüksek bir kulaklık tercih ederdiniz. Netlik tizsiz olmuyor.

Sennheiser cx 300 alabilme imkanım da vardı aslında ama sesi az ve bassları düşük olduğu söyleniyordu. Deneme şansım olsa belki onu alırdım veya başka bi kulaklık, ama maalesef öyle bi ihtimal yok. Bununla da mutluyum ayrıca yorumlar için de şunu söyleyebilirim insanları tamamıyla mutlu eden bi ürün zaten bulamazsınız.

Evet insanları tamamiyle mutlu etmek imkansız. Ben cx 3.00 dinlemedim hiç. Beğenende var beğenmeyende. Cx 3.00 fiyatları halen yüksek. O fiyata çinden çeşit çeşit kulaklık alırım kafasındayım ben. Çin kulaklıklarını seviyorum. Uygun fiyat güzel kalite ;-) sırada alıp denemek istediğim memt x5, uiisii cm5, tinaudio t2 einsear t2 var :-) bu arada ek birkaç bilgi vereyim xiaomi kulaklıklarını 1more isimli çin firması üretiyor. Kutusunda da yazar. 1more ürünlerine bakabilirdiniz yani. Daha önemlisi xiaomi pro hd yi küçük bir ayarla bass kulaklığı yapabiliyorsunuz :-) full bass kulaklığı oluyor :) kulaklıkşarın ön yanındaki hava çıkışlarını kapatınca bass kulaklığı oluyor :-) görsele bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 11 Nisan 2018; 12:33:13 >

Hocam çok Kararsız kaldım tekrar aynısını alayım mı diye ama bu sefer farklı bi şey deneyim dedim yine alırım belki bilmiyorum tr fiyatları da ucuzladı :) Çin işine gelince de, eğer işimi görecek iyi kötü bi kulaklığım olsa, Sony değil çinden alırdım yüksek ihtimalle ama bozuldu ertesi gün rahatsız olmaya başladım kulaksızlıktan, bekleyemezdim yani😀

Evet elinde sağlam kulaklık olsa çine yönelmen daha doğru olurdu ve aynı kulaklığı değilde başka birşeyler denemek mantıklı. ben olsam bende öyle yapardım ;) çine yönelmek istersen 5-6 dolar civarına uiisii hm7 al. Al dursun beğenirsin sesini. Bendekini kız arkadaşım çok beğendi ona verdim. Tekrar sipariş ettim bekliyorum. bass ağırlıklı istersen memt x5 ve rock zircon. bunlarda 10-15 dolar dolaylarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 11 Nisan 2018; 12:57:21 >
    Ona da bakarım hocam :)

• Senfer xba 6in1

• quote:

Orijinalden alıntı: KKullanıcı Adı

Kz zsr
    Hocam merhaba KZ ZSR Sipariş ettim bass olarak kz nin en iyilerinden deniliyor sizce nasıl hocam
  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Ben kendim denemedim ama kullananlar fiyatına göre çok iyi olduğunu söylüyor. Bende zs6 var basslar öyle kafa titretmese de iyi bir eko ayarı ile fena vuruyor.
    Ayrıca kulaklığın tizleri haddinden fazla s ş ç gibi sesler çok parlıyor. Güçlü bir ekolayzer programı (viper4android gibi) ile ayar yapmak şart. yapamıyorsanız bile en azından yüksek frekansları aşağı çekip düşük frekansları öne çıkarmanız gerekiyor. Yani dinlediğiniz cihazın ve şarkının kalitesi de önemli. Yoksa zs6nın hiçbir anlamı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 31 Mayıs 2019; 0:28:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKullanıcı Adı

Ben kendim denemedim ama kullananlar fiyatına göre çok iyi olduğunu söylüyor. Bende zs6 var basslar öyle kafa titretmese de iyi bir eko ayarı ile fena vuruyor.
    Ayrıca kulaklığın tizleri haddinden fazla s ş ç gibi sesler çok parlıyor. Güçlü bir ekolayzer programı (viper4android gibi) ile ayar yapmak şart. yapamıyorsanız bile en azından yüksek frekansları aşağı çekip düşük frekansları öne çıkarmanız gerekiyor. Yani dinlediğiniz cihazın ve şarkının kalitesi de önemli. Yoksa zs6nın hiçbir anlamı kalmıyor.
    Hpcam çok haklısın şöyleki :bende DAP ta var fioo x1 ve laptobum HP DV6 6020ST Beats audio destekli üstüne fx sound enhancer yüklüyorum muazzam oluyor inanın DAP okadar iyi gelmiyor artıkki laptopu ve fx yazılımını bilirsinİZ ..fx ses yükselte programı bu program resmen bir amfi ..

hocam laptop bu ve fx yazılımda bu..birde benim laptopun kulaklık çıkışı gülü ama kaç waat oldğunu öğrenemedim bir türlü hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 31 Mayıs 2019; 0:47:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.