Şimdi Ara

150 watt ile su ısıtıcı yapabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.ben araçta su kaynapıp çay falan içmek istiyorum.çakmaklığa takılıp 12 v u 220 ye çeviren ve 150 watt güç veren bi cihazzım var.max 150 watt la çalışan su ısıtıcı yapmak istiyorum ne önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: giray2650

slm arkadaşlar.ben araçta su kaynapıp çay falan içmek istiyorum.çakmaklığa takılıp 12 v u 220 ye çeviren ve 150 watt güç veren bi cihazzım var.max 150 watt la çalışan su ısıtıcı yapmak istiyorum ne önerirsiniz

invertörü bimden yenimi aldın?
  • yaff walla nasıl bildinn

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kırıldım
  • 12 volt ile çalışan peltier malzem var.bir tarafı soğuk diğer tarafı sıcak oluyormuş voltajı verince.sıcak tarafıda 90 dereceye kadar geliyormuş.belki senin işini görebilir.bende kesin bilmiyorum yalnız internetten okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum.daha önce böyle bi konu açmıştım peltierle klima yapabilirmiyim diye ama çoğu kişi git elektrikli ısıtıcı al onu kullan dedi
    ama sen çay ısıtmak istiyosun ben oda belki senin işini görebilir...

• quote:

yaff walla nasıl bildinn

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kırıldım

aynısından bende aldımda ordan tahmin ettim.bununla su filan ısıtamazsın.çok zayıf 150 w dahi veremiyor.küçük basit cihazları çalıştırmak için bu.27 liraya bu kadar.
  • iyi diyorsunda sadece çakmaklıkla su kaynatan keetle ler bile var
  • quote:

iyi diyorsunda sadece çakmaklıkla su kaynatan keetle ler bile var

onlar direk 12v yada 24v gerilimle çalışıyor.Ortalama 120w gücündeler ,sistemden 10A e yakın akım çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 5 Aralık 2011; 21:29:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim alette 220 wat çıkışlı ama 150 watt elektrik çekecek
  • quote:

bizim alette 220 wat çıkışlı ama 150 watt elektrik çekecek

Volt/amper/watt ayrı şeyler..
    senin inv. 220volt çıkış veriyor

watt güç birimidir
  • bende aynı inverterdan aldım ama gördüm ki öyle ısıtıcı çalıştırabilecek bişey değil malesef sürekli 150w vermiyor.bu tip cihazlar küçük elektronik cihazları çalıştırır

12v çakmaklıktan çalışan keetle alabilirsiniz veya bu işlerden anlayan tanıdığınız varsa normal ısıtıcıyıda dönüştürebilir.
  • quote:

bizim alette 220 wat çıkışlı ama 150 watt elektrik çekecek

220v
    50hz
    120w
    Anlık güç (150w)

Cihazdan sürekli alabileceğiniz güç 120w civarında
  • En Güçlü Silah Fikir
    En Güçlü Fikir TÜRK Milliyetçiliğidir
    .

Foruma attığım ilk mesajmış.Onun için değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 26 Mart 2014; 15:17:03 >
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024991&Productid=otm431154
    Sanırım bu linki buraya da atmanın zamanı gelmiş :) Hepsi burada babamın firması değil reklam sayılmaz heral
  • Doğru akım devbrelerinde Güç =akımın karesiXdirenç,tir.12 voltta 10 amper geçen reziztans yeterli ısıyı verebilir.Denemek gerek.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amatör.usta

Doğru akım devbrelerinde Güç =akımın karesiXdirenç,tir.12 voltta 10 amper geçen reziztans yeterli ısıyı verebilir.Denemek gerek.Kolay gelsin.

Teşekkürler ben o zaman bir multimetre alıp deneylere başlayayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.