Şimdi Ara

150 ytl char aranıyor server fark etmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bulasabilirsiniz 74+ char arıyorum

• can_dostumsun@hotmail.com ekledim kardeş konuşalım !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossnuri

msn:nurullah_11111@hotmail.com
    bulasabilirsiniz 74+ char arıyorum

Yok ben bulasmayacağım hiç bu işe ; ayrıca anlamadığım bir şey var günde ortalama 2 konu aıyorsun karakter alımı yerine bunu yerine eski konunu Güncellesen ve o sayede yukarıya taşısan?
    Ayrıca bu kadar zamanda sana karakter satan çıkmadı mı çok ilginç piyasa bayağı durgun bu aralar..
  • Yok be kardeş ne durgunu. Dediğin gibi konu açıyor ama boş daha öncede açmıştı bi konu. Almaya niyeti yok bunu yoksa char bulunmazmı bu zamana.
  • Akıllı konuş. Ağzımı bozupta seviyene düşemem. Biraz farkımız olsun senin gibi seviyesizlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: undeadboy

Akıllı konuş. Ağzımı bozupta seviyene düşemem. Biraz farkımız olsun senin gibi seviyesizlerden.

yaw ne güzel dedin kacıncı konun kardesim senin alla alla almaya harbıden nıyetı yok bunun
  • hadi ilgilenmiyen yol alsın
  • 65 lvl staf var full farm istersen satabilriim !!!
  • 58 str blader var herşeyi var içinde de 130m para var 120 ytl isfur@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossnuri

hadi ilgilenmiyen yol alsın

Tamam 70 nuker var server Mercury'de fiyatı da 140 YTL 10 liran cebinde kalır hem..
    Ancak sana bir hatırlatmada bulunmak istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

17.03.2008 tarihinden itibaren "Karakter ve Eşya Satışı" ve "Karakter tanıtımı / videolar / resimler" isimli bölümlerde attığınız mesajlar mesaj sayınıza eklenmeyecektir. Aynı "SRO konu dışı" isimli bölümde olduğu gibi.

İyi forumlar,iyi alımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 13 Haziran 2008; 14:06:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.