Şimdi Ara

150 ytl ye kadar kulaklık ne tavsiye edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony nw e505 model mp3 player im var bassları ortalama pc deki kadar alabileceğim ama boğuk salt bas istemiyorum tizleri de dozunda ve derin ses verebilecek bir kanal içi kulaklık arıyorum cx300 den başka model de yok sanırım ankara da aldığıma değer mi bu model yoksa creative philips falan tavsiye edermisiniz .

• quote:

Orjinalden alıntı: estimate

sony nw e505 model mp3 player im var bassları ortalama pc deki kadar alabileceğim ama boğuk salt bas istemiyorum tizleri de dozunda ve derin ses verebilecek bir kanal içi kulaklık arıyorum cx300 den başka model de yok sanırım ankara da aldığıma değer mi bu model yoksa creative philips falan tavsiye edermisiniz .

eğer yurtdışı internet sitesinden alışveriş yapabilirsen ve ayırdığın parayı 200ytl civarına çıkarabilirsen kesinlikle westone um1..

ama yok o kdar çıkamam veya netten alışveriş yapamam vb. durumlar söz konusuysa fiyatı 100ytl civarı olan sennheiser ie4.. yolda bırakmaz seni, hele bass konusunda şüphen olmasın.. (tabii bunlar peşin fiyatları)

yok o kadar açılmayayım diyorsan da ep630 veya cx300 tercih edeblirsin.. daha önce bu tip kulaklık kullanmadıysan bunlardan da memnun kalırsın..

bu arada anladığım kadarıyla player'ının ses limiti var..

• cx300 ile ep680 arasında büyük bi fark yok bence, bunlar sony gibi sadece bass vermez tizler ve midler de çok ii..
    ep630 un jackı altın kaplama (ölesine söledim belki bi çekiciliği olur:)) hem ep630 o kadar pahalı değil 50liraya , cx300 ü de 65lira civarında bulabilirsin..

ie4ü kullanmadım bilmiyorum o nasıl, onun fiyatı da 110-120 arasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper26 -- 8 Ekim 2006; 0:22:11 >
  • alet sesi kendi kulaklığı kaliteli olmasına rağmen düşük veriyor bass lar da cızırtılı ama orta boy kulaklıkta denediğimde bass lar son haddinde olmasına rağmen iyi . cx 300 ü mü yoksa ie4 ü mü tavsiye edersin . yani pek niyetim yok ama 100 ytl de verebilirim yeter ki tizleri çok cızırdamadan bass ları da çok boğmadan verebilsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarper26

cx300 ile ep680 arasında büyük bi fark yok bence, bunlar sony gibi sadece bass vermez tizler ve midler de çok ii..
    cx300 ün jackı altın kaplama (ölesine söledim belki bi çekiciliği olur:)) hem ep630 o kadar pahalı değil 50liraya , cx300 ü de 65lira civarında bulabilirsin..

ie4ü kullanmadım bilmiyorum o nasıl, onun fiyatı da 110-120 arasında...

altın kaplama jack olayı tam tersi.. ep630'unki altın kaplama..

ie4 metan'da 55 euro (kdv dahil)

quote:

alet sesi kendi kulaklığı kaliteli olmasına rağmen düşük veriyor bass lar da cızırtılı ama orta boy kulaklıkta denediğimde bass lar son haddinde olmasına rağmen iyi . cx 300 ü mü yoksa ie4 ü mü tavsiye edersin . yani pek niyetim yok ama 100 ytl de verebilirim yeter ki tizleri çok cızırdamadan bass ları da çok boğmadan verebilsin .

@estimate

ep630 ve cx300'de tizlerde bir aşırılık var.. özellikle "s" seslerinde patlamaya meyilli bi yapıları var ikisinin de.. bunu en aza indirmek için kaliteli kayıt kullanmak gerek.. ama yok edilemiyor maaleesef..

ie4'ün tizleri daha iyi tabi.. "s'deki patlamalar daha az.. basslar zaten bu kulaklığın en iyi yönü.. forumda ie4 incelemesi diye bi başlık açmıştım, bi bak istersen.. aynı zamnda ep630 ie4 cx300 karşılaştırmasını da yaptım ayrı bir başlıkta.. belki fikir edinme açısından yararı olur..

• Sesin az gelmesi kulaklıkla pek alakalı değil senin playerında ses limiti vardır..Avrupa da kulağa zarar vermemesi için belli standartlar altında ürün çıkışı yapılıyor..

Sony nin sitesinden senin ürününle ilgili firmware lere bakarsan (özellikle avrupa dışındaki ülkeler) belki o limiti kaldırabilirsin
  • ankara da da ie4 yok kredi kartı ile de pek güvenemiyorum . metan ınki kargoyla 120 yi bulur heralde bilgi verebilirimisiniz teşekkürler cvp ların için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

altın kaplama jack olayı tam tersi.. ep630'unki altın kaplama..

Özür dilerim yanlış yazmışım düzelttim şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarper26

Sesin az gelmesi kulaklıkla pek alakalı değil senin playerında ses limiti vardır..Avrupa da kulağa zarar vermemesi için belli standartlar altında ürün çıkışı yapılıyor..

Sony nin sitesinden senin ürününle ilgili firmware lere bakarsan (özellikle avrupa dışındaki ülkeler) belki o limiti kaldırabilirsin

sony'de limiti kırmak şimdilik mümkün değil.. ya izolasyonlu bir kulaklık(belki bu bile istenen seviyede ses yüksekliğine çözüm olmayablir) ya da player'ı değiştirmek..

edit: kargo fiyatları konusunda bir bilgim yok.. ama küçücük kulaklığa 20 ytl kargo alınacağını hiç sanmıyorum.. metan'la irtibata geçersen her türlü konuda bilgi alablirsin sanırım..www.metan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 8 Ekim 2006; 0:28:12 >

• İkinci el olarakta o fiyata UM1 bulunabiliniyor. Satılık Westone UM1 diye google da aratınca bir kaç sayfa döküman çıkıyor. Daha geçen de biri Ankara' dan satıyordu
  • ie4 al bence paranda cebinde kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.