Merhaba arkadaşlar size önemli bi sorum olucaktı :D Bi arkadaşım var durumu pek iyi değil çalişmiş 1600 lira para biriktirmiş işte bilgisayar alıcam forum işlerinden anlamıyorum konu açarmısın bana dedi bende açtım ?
Öncelikle arkadaşlar arkadaşımın babası hasta şuan çok masraf oluyo diye kartları kapatmıslar yani gidip arkadaşım teknosa, vatanbilgisayar gibi yerlerden almalı ona göre link atarsanız sevinirim.
Arakdaşlar arakdaşım pcde pek takılmıyo yani yapacagı şeyler oyun oynamak pek oynayamaz çalisiyo zaten birde iş için bir program var onu kullanması gerek o da çok hafif bir program zaten oyun bilgisayarı olsa yeterli bizim için.
Birde arkadaşlar şöyle vatanda vs. hazır toplanmıs içinde w8, w10 sistem yüklü kasalar oluyor onlardanda atabilirsiniz.
Cevapllarınızı bekliyorum arkasalar bu hafta sonu alınacak sanırım teşekküre ederim şimdiden.
Dostum öncelikle forumlarda arama yapmayı ögrenmelisin.Forumda 6 konu altında aynı konu var.1500 tl ye sistem toplama diye .Herkese ayrı sistem yazıyoruz.Yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat yetişmek mümkün değil. https://forum.donanimhaber.com/m_119359156/tm.htm Buyrun bu konuyu inceleyebilirsiniz.
teşekkür ederimde o konulardan bi kaçtanesini izledim net bir cevap alamadım birde ben ayriyetten şu vatanda teknosada vb. satılan hazır toplu kasalardanda öneri bekliyordum o yüzden ayrı konu açtım.
Hazır kasa alma.Pişman olursun.Vatandan şunu alabilirsin:
ARKADAŞLAR İ3 6098P ve MSI H110M KOYMAK VAR AKLIDA ANCAK DİĞER PARÇALARI NE KOYABİLİRİZ ? YARDIMCI OLURSANIZ 1600 1620 Yİ FFALAN GEÇMEZSE İYİ OLUR.