Seçtiğiniz kasayı ben de öneriyordum, fakat incelendiğinde USB 3.0 girişinin olmadığı görülüyor. Önerdiğim kasa 80Plus 700 W, ilerideki CF düşüncenizde bilgisayarınızı doyurabilecek bir PSU'su var. Bu fiyata en iyi sistem budur bana kalırsa.
kurulabilecek en iyi sistem bence sadece kasayi 550w civari alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ekran kartı ve kasa çok iyi fakat stokta yok farklı bir şey aklınızda varsa sizde önerebilirsiniz
Corsair 400R alınabilir, ekran kartını da powercolor pcs+ modelini seçebilirsiniz.. İndirim olduğunda parçalar tükenebiliyor.
sen ne zamanki makinayı toplamaya karar verdin,izmir vatan bornovaya gel,hafta içi 08-17 arası.Daha önce haberleşmek şartıyla tabi ki. metin abin gereken yardımı yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
sen ne zamanki makinayı toplamaya karar verdin,izmir vatan bornovaya gel,hafta içi 08-17 arası.Daha önce haberleşmek şartıyla tabi ki. metin abin gereken yardımı yapar.
metin abi
quote:
Orijinalden alıntı: porquetevas
quote:
metin abi
Rica ederim.
Süpersin metin abi
quote:
Orijinalden alıntı: porquetevas
quote:
metin abi
hocam ben hala almayı planlıyorum ve amd alıp parayı ekran kartına vereceğim kesinleşti izmir bornova vatanda bulunan ürünlerden bir öneri yapar mısın ? biliyorum biraz çok oldum