Şimdi Ara

1500-1600 TL Civarı Oyun bilgisayarı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-1600 TL Civarı Oyun bilgisayarı arıyorum öncelikle çözünürlüğü ve ekran kartının iyi olması lazım üniversiteye farklı bir şehire gideceğim için beni yarı yolda bırakmamasını istiyorum bana bu fiyata alınabilecek EN İYİ bilgisayarı önerebilir misiniz ? önceden 2000 lira civarında bakıyordum ama maddi durumdan dolayı bütçeyi kısmak zorunda kaldım bana bu fiyatlarda iyi çözünürlüğü ve ekran kartı olan. 6-8 gb ram'e sahip yarı yolda bırakmayacak f/p oyun bilgisayarı(ne kadar olabilirse artık) önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginiz için çok teşekkürler :))

• bende senin dediğin gibi bişey arıyorrum :))
  • takip aynı durumdayım
  • 10 gündür araştırıyorum arkadaşlar bende alacam bi laptop bizim antika değişmesi lazım artık 1500tlye piyasada bulunabilecek en iyi laptop lenovo z 500 dür başka da yok gibi bir de asus var ama oyun için lenovo ekran kartı felan daha iyi . bikaç gündür okumadığım yazı yorum lonovayla ilgili bişey kalmadı gibi sadece kasası biraz dandik açılma felan oluyomuş 6-7 ayda o kadar . zaten teknolojide şans önemlidir benim bilgisayar arçelik aldığımda o kadar para verilirmi kötü demişlerdi maşallah 7 yıldır orjinal windowsuyla bir kere dahi servise gitmedi maşallah ama artık yetmiyo malum lenovo z 500 tek seçenek gibi daha iyi bilen arkadaşlar yorumları bekliyoruz

• Asus g750jw-Bb17n05 aldım eger alcaksan iyi bişey al bayagı gitsin sürekli servis parası vercegine uzun ömürlü iyi bişey al derim biraz pahalı bi laptop,bakmanı tavsiye ederim oyun konusunda cogu oyunu ultra yada high da oynarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus k56 (740m) veya lenovo z500 (645m)
    altarnatif olarak 8750M ekran kartına sahip samsung np370 serisinede bakabilirsiniz

O fiyat aralığında bu 3 modelden daha iyisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

asus k56 (740m) veya lenovo z500 (645m)
    altarnatif olarak 8750M ekran kartına sahip samsung np370 serisinede bakabilirsiniz

O fiyat aralığında bu 3 modelden daha iyisi yoktur.

ekran kartı olarak nvidia düşünüyorum samsung nvidia kullanmamış biraz soğudum o bakımdan. lenovo z500 ve asus k56cb arasında kaldım(i7 versiyonları) hangisini önerirsiniz ?
  • okanogan O kullanıcısına yanıt
    z500 işlemci bakımından %35 k56 cbden daha iyi
    asus tasarım olarak iyidir
    ekran kartları aynı performansta

işlemci farkı değilse bence asus. Samsung'un Amd kullanması bence avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 11 Ağustos 2013; 17:50:30 >
  • quote:

z500 işlemci bakımından %35 k56 cbden daha iyi
    asus tasarım olarak iyidir
    ekran kartları aynı performansta

işlemci önemli farklı önemli değilse bence asus. Samsung'un Amd kullanması bence avantaj.

bende bakınıyorum bi laptop ama samsung kaliteli gerçekten ama amd laptoptaki yorumları okudum da hiç güzel bişey yok gibi siz niye avantaj dediniz? birde asusun işlemcisi sanırsam u işlemcilerden bahsediyorsun . pek bilmem bu işleri m ile qm ile u nun ne farkı var? yazabilirmisin ?
  • lyon57 L kullanıcısına yanıt
    Amd kullanıyor ama sadece ekran kartında.İşlemcisi zaten intel . O konuda sıkıntı yok.
    U = ultrabook kırpılmış çift çekirdek (daha az güç harcar)
    M = Çif çekirdek normal
    QM = 4 çekirdek

oyun için ekran kartı daha önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 11 Ağustos 2013; 17:53:24 >
  • quote:

Amd kullanıyor ama sadece ekran kartında.İşlemcisi zaten intel . O konuda sıkıntı yok.
    U = ultrabook kırpılmış çift çekirdek (daha az güç harcar)
    M = Çif çekirdek normal
    QM = 4 çekirdek

oyun için ekran kartı daha önemlidir.

hocam o zaman 1500 lira civarına hangisini almalıyım çok kararsız kaldım samsung güzel asus sağlam lenovo ekran kartı iyi tabi z 500 modeli için konuşuyorum - gt645 - oyun oynarım da öyle 7-8 saat sürekli değil boş olduğumda gerçi laptopta 7-8 saat oynanmaz da günlük kullanım için lenovaya yakındır da bugünde asus geçiyor içimden

• Bende lenovo ve asus arasında kalmıstım gittim lenovonun tipi hoşuma gitmedi oyunda zaten işlmci pek önemli değil diye asus almaya karar verdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyon57 L kullanıcısına yanıt
    işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi olduğu için bence samsung
  • quote:

işlemcisi ve kasa kalitesi daha iyi olduğu için bence samsung

http://www.bimeks.com.tr/urun/126692/samsung-ativ-book-np-370r5e-s06tr-w8-.aspx#comments

http://www.bimeks.com.tr/urun/127715/asus-s46cb-wx020h-w8-.aspx

hocam şunlar nasıl makinalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyon57 -- 11 Ağustos 2013; 19:28:40 >

• lenovo tip olarak orta sınıf tabi asus k56cb modeli n56vz benzeri (klavyev ışıklandırması olmaması kötü) olduğu için tasarımı çok hoş. ama ekran kartları aşşağı yukarı aynıysa işlemcisi lenovonun daha iyiyse sırf tasarım için 100 lira fazla vermek akıllıca olur mu ? ben tereddütteyim açıkcası. tasarım benim için önemlidir ama tasarımın yanında donanımsalda bir avantajı olacaksa 100 lira verilir ama donanımsal olarak lenovo daha iyi(yorumlara göre)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.