Şimdi Ara

1500-1700 ARASI SİSTEM TAVSİYESİ SIFIR İKİNCİ EL KARIŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktata belirttiğim gibi sıfır veya ikinci el alabilirim i7 3770k lı sistem var ama daha yeni daha güncel sistem toplamak istiyorum ilerde upgrade yapabileceğim bir şekilde ekran kartı almasamda olabilir bir süreliğine idare ederim yorumlarınızı bekliyorum

• Hocam o bütçeyle elinizdeki 3770k'lı sistemi bile toplayamazsınız, sıfırlar artınca ikinci el piyasası da arttı.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    İ7 3770k asus v formula anakart 750waat 85 gold psu alıyorum üste 600 tl kalıyorda anakarta güvenemiyorum acıkcası ryzen 3 2200g üzerine toplanmazmı rami felan 2.el alıcam psu felan öyle toplanır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBulutTR

İ7 3770k asus v formula anakart 750waat 85 gold psu alıyorum üste 600 tl kalıyorda anakarta güvenemiyorum acıkcası ryzen 3 2200g üzerine toplanmazmı rami felan 2.el alıcam psu felan öyle toplanır herhalde
    İlerde yükseltirim vs demezseniz i7 3770k işinizi daha çok görür, performans olarak 2200g'den daha iyi bir sistem. Ancak ilerde yükseltirim derseniz tabii ryzen'lı sistem de toplayabilirsiniz.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Açıksası 5 yıl kullanılmış bir işlemciye aynı parayı vermek istemiyorum yeni nesil işlemci almak varken mantıksız geliyor 300-400 arası anakart alabilirmiyim ilerde sıkıntı yaratmıcak oc ile rahat kullanabilceğim bi anakart ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.