Şimdi Ara

Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat
    İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6ghz Turbosu 4.2GHz 6 çekirdek AM4 soket

Sipariş Tarihi:06/06/2020, N11 üzerinden satın alındı.
    2 Yıl kullanıldı büyük ihtimalle garantisi yok.
    işlemci stok fanıyla birlikte sağlam çalışır vaziyettedir.

Kargo: yurtiçi, kargo bedeli size ait.
    İstanbul içi elden teslim edilir.

Fiyat değişti (2000₺) 1900₺ pazarlık yok çünkü zaten gördüğüm kadarıyla 2300, 2400 satanlar var. Ayrıca işlemci kıyaslaması yapmayın! avantaj ve dezavantajlar var işlemciler arasında.
    Gayet uygun fiyat ölücüler yazmasın.

Sistem Notu : Bu ilanın yorumları sadece satın almaya açıktır.

Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat
    Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Başakşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Boş yapmak ne demek ? Yaşını çok merak ettim, 13 ? Ben yine de senin anlayacağın dilden konuşayım benim anladığım dili sanırım sen bilmiyorsun; ister boş yaparım ister dolu seni ırgalamaz   yalan yanlış uydurma fiyat yazıyorsun BOŞ YAPMA   ;

akakce.com
    AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505108780.html?gclid=EAIaIQobChMIm8HTttjL-QIVj-d3Ch1FVgHjEAAYASAAEgJakvD_BwE
  • 2300-2400e satanlar var demeyelim de "yazanlar var" diyelim satıldığı falan yok çünkü Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat 

• nck06 kullanıcısına yanıt

Satılsın veya satılmasın sonuçta ilanlar var mı var fiyat tartışmasına girmem.

• Arkadaşım çok boş yapıyorsun. Ayrıca neredeyse 3000 ve hepsiburada fiyatı ise 4000 Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat 

• yapici3 kullanıcısına yanıt

Boş yapmak ne demek ? Yaşını çok merak ettim, 13 ? Ben yine de senin anlayacağın dilden konuşayım benim anladığım dili sanırım sen bilmiyorsun; ister boş yaparım ister dolu seni ırgalamaz Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat  yalan yanlış uydurma fiyat yazıyorsun BOŞ YAPMA Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat  ;

Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat
    Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyatakakce.com
    AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505108780.html?gclid=EAIaIQobChMIm8HTttjL-QIVj-d3Ch1FVgHjEAAYASAAEgJakvD_BwE

• yapici3 kullanıcısına yanıt
    Sıfır fiyatın ortalaması mı olur? En düşük sıfır fiyatlıyla en yüksek arasında çok çok 150 TL lik kutu ve fan oynar. İkinci el fiyat politikası arasında makas daha açılabilir. Ama 0 = 0 işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz meşgul edenleri engelliyorum, satışla alakası olmayanlar yorum yapmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • test edip alabilir miyim ?

• ramazand434 R kullanıcısına yanıt
    İstanbuldaysanız test yapabiliriz

• hayırlı satışlar adamın fiyatı gayet uygun

• Teşekkürler Alibey Satılık 2.el Ryzen 5 3600 2 yıllık işlemci - uygun fiyat 

• Satış devam ediyor...

• Stok fan mevcut mu birde referansiniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt

Stok fan mevcut ancak bir arkadaş gelip alıcak eğer vazgeçerse bilgilendiririm

• Kısmet haber ediniz PM den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dertarif arkadaşa satılmıştır. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.