Arkadaşlar, Superonline'ın ek hız paketlerine bakarken fark ettiğim bir fiyatlandırma saçmalığını paylaşmak istiyorum.
- Turbo İndir (100 Mbps): Günlük 50 TL, Aylık 350 TL
- Turbo Yükle (100 Mbps): Günlük 100 TL, Aylık paketler nerede? (sadece bu paket var)
Aynı hızda indirme ve yükleme hızını artıran paketlerin fiyatlarının bu kadar farklı olması gerçekten mantıklı mı? İndirme paketinde 1000 Mbps günlük 150 TL iken, yükleme tarafında neden 100 Mbps için 100 TL isteniyor? ve aylık paketleri ile hız seçenekleri yok?
Superonline, upload hızını bilinçli olarak mı bu kadar pahalı tutuyor, yoksa gerçekten bir yanlış fiyatlandırma mı söz konusu? Yüksek upload hızına ihtiyacı olan kullanıcıları bu kadar zor durumda bırakmak adil mi sizce?
Düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
|
Bu konuyu açmamın amacı, kullanıcıların gerçek deneyimlerini paylaşabilecekleri bir konu olsun istedim. Memnuniyet duyan kullanıcılar, lütfen düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi burada bizimle paylaşın. Dürüst, objektif ve yapıcı yorumlarınızı bekliyoruz.
Eğer memnun değilseniz, siz de yaşadığınız sorunları ve bu konudaki görüşlerinizi burada dile getirebilirsiniz. Amacımız, yalan veya iftira içermeyen, hakkaniyetli yorumları görmektir.
Herkesi deneyimlerini paylaşmaya davet ediyorum! Bazı karalama kampanyası başlatmış ismi lazım olmayan şahısa ithafen bu konuyu açtım. :)
Ben superonline kullanıyorum ama diğerleri gibi kötülemek için çabalamıyorum. Kötü iyi tarafları var mesela ipv6 benim bildiğim superonline ve türknet isslerde var çokta yararı dokunuyor.
Bunun dışında sadece ping konusunda biraz yüksek kalıyor o da benim için sorun değil çünkü oyun oynamıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir Keenetic titan kullanarak süperonline TV+ kutusu bağlı izliyorum ve özellikle kanal geçişlerinde ciddi bir yavaşlık sorunu yaşıyorum. Kanal değiştirdiğimde, geçişler beklenenden daha uzun sürüyor ve bu da izleme deneyimimi olumsuz etkiliyor. Bu sorunun sadece bende mi olduğunu, yoksa başka kullanıcıların da benzer sorunlar yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum.
Sorunun olası nedenleri hakkında birkaç düşüncem var:
- internet: Özellikle superonline tv+ için çok fazla zorlayıcı kısıtlamalar mı ekliyor? emin değilim.
- Router ve cihaz uyumluluğu: Acaba Keenetic router ile TV+ kutusu arasında uyum problemi mi var?
- Yazılım güncellemeleri: iptv için openwrt gibi detaylı ayarların yer almadığını düşünüyorum. haksızmıyım?
Bu konuda önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Özellikle bu sorunu çözmüş olanların adımlarını öğrenmek çok faydalı olurdu.
Çözüm önerileriniz ve geri bildirimleriniz için şimdiden teşekkürler!
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 7.024 (Bu ay: 4.317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar