Şimdi Ara

1500-1700 tl arası f/p dizüstü tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500-1700 tl arası fiyat performans ürünü olabilecek bir bilgisayar alınacak.
    - Kullanım alanı genel olarak Oyun ve ofis olacak.
    -Ağırlık olarak çok fazla ağır olmamalı
    -ekran kartı sıkıntısız olsun istiyoruz.( İlerde çıkacak oyunlarda değiştir beni diye bağırmasın)
    - uzun kullanımlarda ısınma yapmayacak.
    -eldende alınabilir güvenilir internet mağazalarından da alınabilir.
    - herhangi bir marka olabilir .
    Kısaca kendinize bir dizüstü alacak olsanız ve limitiniz 1700tl son olsa hangi ürünü alırdınız.

• z500 serisi bakın
  • http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-5323121tmaii-intel-core-i5-3230m-nvidia-4gb-nvidia-gt730m-notebook/ Alternatif olarak buna bakın bir de.Ama ısınma konusu için aynı şeyi söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeetem -- 23 Temmuz 2013; 14:14:19 >
  • en ucuz fiyat pcdepoda herhalde ama max bellek 8 gb ilerde ram arttırmak istenilse artmayacak demek değil mi? veya kullanımda ihtiyaç duyar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeetem

http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-5323121tmaii-intel-core-i5-3230m-nvidia-4gb-nvidia-gt730m-notebook/ Alternatif olarak buna bakın bir de.Ama ısınma konusu için aynı şeyi söyleyemem.

bu ürünü görmüş araştırmıştım ama kullanan bazıları ısınmadan söz edince bu konuyu açmıştım. mağazada sorduğumuzda bu ürünün f/p ürünü olduğunu söylemişlerdi ama ısınması kafamı karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cstone

quote:

Orijinalden alıntı: meeetem

http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-5323121tmaii-intel-core-i5-3230m-nvidia-4gb-nvidia-gt730m-notebook/ Alternatif olarak buna bakın bir de.Ama ısınma konusu için aynı şeyi söyleyemem.

bu ürünü görmüş araştırmıştım ama kullanan bazıları ısınmadan söz edince bu konuyu açmıştım. mağazada sorduğumuzda bu ürünün f/p ürünü olduğunu söylemişlerdi ama ısınması kafamı karıştırdı.

Isınma her notebookta oluyor,ama bunun en az olanı makbuldür.Zalman marka sağlam bir soğutucu ya da başka biliyorsan o da olur.(Çelik kasalı)Bunlar işini görecektir.Makinenin bakımını da iyi yaparsan(temizlik,termal macun vs.)ısınma seviyesini en az miktara çekebilir daha iyi verim alabilirsin.

• teşekkürler hocam. ortalama bu fiyata eşdeğerini bulamazsak dediğin gibi yapacağım şimdilik farklı tavsiyeleri bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cstone

en ucuz fiyat pcdepoda herhalde ama max bellek 8 gb ilerde ram arttırmak istenilse artmayacak demek değil mi? veya kullanımda ihtiyaç duyar mıyım?

fiyat gayet iyi 6gb ile 8gb arasında çok büyük bir fark yok yada sizin yada kullanıcının gözle görebileceği hissedebileceği bir fark deildir 6gb yeterlidir
  • Electroworld sitesinden ,sizin yerinize, %10 maksimum 110TL olmak üzere indirimli olarak satın alma yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.