Şimdi Ara

1500-1750 tl arası alınabilecek masaüstü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • örneğin şu ilanda daha 1 yıl kullanılmış bir gtx 760 var fiyat 500 pazarlık payı var diyor fiyatı biraz kırmaya bakın alın bunu .http://forum.donanimhaber.com/m_111372395/tm.htm
  • Yardim ve destekleriniz icin tesekkur ederim aldim pc yi yarin bi sistem kurup acilisi yapacam kullandiktan sonra yorumlari yazacam yine tekrar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kc30 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nasıl bir pc aldınız ?

• Saolasin kardes. Su linktekibuhttp://i.hizliresim.com/vRJ6Ap.png parcalari topladim yalniz orda hdd yi 1 tb ekran kartini gtx 750 ti olarak degistirdik. Arti olarak dvd yazici ve 21.5 inc full hd aoc marka monitor aldim. Hepsi 2163 tuttu. Yarin da sistem kurup kullanacagiz hayirlisiyla. Kullandiktan sonra yorumlari yazacam yine. Bu sistemi toplamamda kmlhyt ve gossgo arkadaslarin destegi oldu saolsunlar. tesekkur ederim kendilerine.

• kc30 K kullanıcısına yanıt
    Ileride rami 8 GB a çıkarın çünkü yetmeyebilir.

• Onu ilerleyen zamanlarda ekleyecem zaten simdilik fazlasiyla isimi gorur bubsistem Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100, up to 384-MB shared system memory ekran kartini kullaniyordum daha once bu sistem bana cag atlatacak heralde

• Arkadaslar pc icindeki parcalara gore gayet iyi bugun kullanma firsati buldum gayet tatmin edici olmus. Yalniz su ie de google da arama yapamiyorum yazip ara deyince hic bisey cikmiyor. Bos oluyor. Yandexte sknti yok ie ve chrome de sknti var arama yapmiyot bunu nasil duzeltebilirm ugrastim ama olmadi

• Tekrar hayırlı olsun Google chrome kullanmayı deneyin.int explorer zaten aşırı hantal 've sıkıntılı yillardir kullanmyorum Ben explorer.

• teşekkürler.
    aynı sorun chromede de var kardeş ya ben zaten ie kullanmıyorum yandex kullanıyorum ama eşim ie den başkasını kullanamıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.