Şimdi Ara

1500-1750 TL arası LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Belirttiğim fiyat aralığında bir LCD tv arıyorum ve aynı zamanda güvenle alabilceğim mağza garantisi değil markanın garantisni verdiği bir fiyat.
    -94 veya 102 ekran olabilir.
    -2/3 metre mesafeden kullanılıcak
    -usb girişinden film izlemeye elverişli
    -ps3 oyunlarında problem cıkarsın istemiyorum.
    -futbol bolca izlenen bir ev ve bu hıza problem cıkarmıycak bir tv tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bugun teknosada Samsung 40C530 ürününü çalışan arkadas baya bir övdü. fiyatı 1600TL ydi. bu fiyat biraz fazla sanırım bu ürün için. minimum bu ürün düzeyinde birşeyler tavsiye ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanBJK -- 18 Temmuz 2010; 23:52:00 >

• yok mu bi tavsiyede buluncak, fikrini söyliycek?
  • samsung b65 ya da c65 serisi arkadaşım
  • bu seriler belirledigim fiyat aralıgından sapıyor galiba dostum. yani 82 ekranlar bu fiyata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanBJK

Merhaba. Belirttiğim fiyat aralığında bir LCD tv arıyorum ve aynı zamanda güvenle alabilceğim mağza garantisi değil markanın garantisni verdiği bir fiyat.
    -94 veya 102 ekran olabilir.
    -2/3 metre mesafeden kullanılıcak
    -usb girişinden film izlemeye elverişli
    -ps3 oyunlarında problem cıkarsın istemiyorum.
    -futbol bolca izlenen bir ev ve bu hıza problem cıkarmıycak bir tv tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bugun teknosada Samsung 40C530 ürününü çalışan arkadas baya bir övdü. fiyatı 1600TL ydi. bu fiyat biraz fazla sanırım bu ürün için. minimum bu ürün düzeyinde birşeyler tavsiye ederseniz sevinirim.

40C530
    >> +3 YIL GARANTİ
    >> 70 TL değerinde duvar askı aparatı hediyemizdir
    >> 35 TL değerinde altın uçlu HDMI kablo hediyemizdir
     1500-1750 TL arası LCD TV

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.