Bildirim
1500 2000 lira telefon onerısı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Seçenekler g5 s7 ve xiaomi mi5 128gb lık modeli önerim ise g5.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben z5p aldım o kadar sorupta kendi kafamın dıkıne gıtmek paha bıcılemez yinede saolun. -
Nasil peki ısınma varmı şarj nasil.
Evet aldın bari birseyler yaz kardeş, nasıl memnunmusun? Kesinkikle parasını hak ediyormu?
Pişmanlık varmı?
beyler pişmanlık tabiki olmaz cunku htc 8x den gectım herseyi ona gore iyi ben tasarımını begendım fazlada ram işlemci falan bakmadım g5 i teknomarkette kurcaladım cok surmez elımde kalması ses beats gibi g5 tipini beğenen narin kullanıcılar g5 alsın.kamerada manuel falan fılan yapana kadar g5 le catır catır foto cekersınız.ama dedıgım gıbı g5 narin cihaz.ısınma konusundada 8x kadar olmadıgı ıcın bana sorun teskıl etmedı beyler 5.5 inç olması biraz fazla onun dısında memnunum.işlemci ram falan bizim olayımız degıl son kullanıcı arkadaslar 8x her oyunu acıyordu da ıste duvara fırlatınca acmamaya basladı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X