Şimdi Ara

1500-2000 tl aralığında f/p en iyi hangi tv?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar TV almayı düşünüyorum. Maksimum 2000 tl verebilirim. Önerebileceğiniz en büyük ekranlı ve en kaliteli televizyon hangisidir ?

TV den çok anlamıyorum ama bu fiyata hem büyük ekranlı hem iyi bir 3D TV alınmaz diye düşünüyorum.

Sizlerden iki ricam var, bu fiyata alınabilecek en iyi 3D TV
    ikinci olarak da en büyük ekranlı ve en iyi görüntü kaliteli TV hangileri ?

Babam 3D alalım diyor ama ben bu fiyata iyi bir 3D TV alınamayacağını düşünüyorum, büyük ekranlı bir şey istiyorum çünkü. 42 inc falan en az .

Bir de İstanbul'da yaşıyorum, Bugün VATAN, GOLD, Teknosa vs vs gidip alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

• O fiyata 42" üzeri boyutta 3D bulman imkansız gibi birşey. 42" yeter diyorsan LG 42LW4500 ü bugün kampanya ile 2000TL ye bulursun, bu fiyatta bulabileceğin en iyi 3D TV açık ara.
    3D olmasın dersen 46" olarak Panasonic GW30E bulabilirsin o fiyata. Daha da büyük dersen Panasonic 50U30E lere bak.
  • SAMSUNG 46D6000 3D LED LCD TV 2449 TL . Bu tv yi de şartları zorlarsak alabilirim aslında. 4099 tlden inmiş fiyatı. 116 cm kaç inc e denk geliyor ?
  • 116cm = 46".
    D6000 de 2D -> 3D çevirisi yoktur yalnız ve 3D si SG gözlük kullanır. LW serisi FPR teknolojisi kullanıyor. 4" fazlalık için %25 fiyat farkı verme derim ben hem de LW serisinin 3D si çok daha kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

SAMSUNG 46D6000 3D LED LCD TV 2449 TL . Bu tv yi de şartları zorlarsak alabilirim aslında. 4099 tlden inmiş fiyatı. 116 cm kaç inc e denk geliyor ?

3D TV alacaksanız LG LW modelleri ve d6000 modeli doğru bir seçim olmaz. Bence indirimleri takip edip, biraz bekleyin. Eğer yılbaşında yeni modeller çıkarsa eski modellerin indirimleri ve kampanyaları artar. Özellikle Sony EX720 ve Samsung D6500 veya üstü modellerini takip etmenizi öneririm. LG alırsanız çok pişman olursunuz.

1"=2,54cm ise 116cm yaklaşık 46" bu hesapla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 19 Kasım 2011; 14:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

quote:

SAMSUNG 46D6000 3D LED LCD TV 2449 TL . Bu tv yi de şartları zorlarsak alabilirim aslında. 4099 tlden inmiş fiyatı. 116 cm kaç inc e denk geliyor ?

3D TV alacaksanız LG LW modelleri ve d6000 modeli doğru bir seçim olmaz. Bence indirimleri takip edip, biraz bekleyin. Eğer yılbaşında yeni modeller çıkarsa eski modellerin indirimleri ve kampanyaları artar. Özellikle Sony EX720 ve Samsung D6500 veya üstü modellerini takip etmenizi öneririm. LG alırsanız çok pişman olursunuz.

Aslında 3D si çok da önemli değil. Bu tv büyük bir indirimde diye dikkatimi çekti. Bu tv nin 2d özelliği nasıldır ? 2d yayınlarda tam performans alabilirmiyim ?

Ya da siz şey mi demek istediniz, 3D si kötü bu tv nin, daha ucuza 2d tv almak daha mantıklı mı demek istediniz ?

• arkadaslar merhaba be yeni geldim buraya fakat uzun zamandır takıp edıyorum bana gore cok kırlı geldı bı soru sorulmus on kafadan ses sımdı bende bı soru soracagım ama kısa ce oz bılgı ıstıyorum televızyon almak ıstıyorum cok buyuk beklentım yok
    led olsun
    cozunurluk ıyı olsun
    en az 500gb harddısk takıp fılm seyredebıleyım
    en az 100 hz olsun
    ethernet kartı olsun
    full hd olsun
    24 kare oranını desteklesın
    3 adet hdm gırısı olsu
    n
    fıyatıda makul olsun

yanlız tek rıcam var kafamı karıstıracak cevaplar olmasın alternatıfler cogaldıkca karar vermek zor oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aslında 3D si çok da önemli değil. Bu tv büyük bir indirimde diye dikkatimi çekti. Bu tv nin 2d özelliği nasıldır ? 2d yayınlarda tam performans alabilirmiyim ?

Ya da siz şey mi demek istediniz, 3D si kötü bu tv nin, daha ucuza 2d tv almak daha mantıklı mı demek istediniz ?

Yok, hayır yeni nesil TV'lerin hepsinde 3d standart gibi zaten. Sadece 6000 ve altı seriler biraz özellikleri kırpılmış satılıyor. Sonra keşke şu kadar fazla verseydimde şu seriyi alsaydım diyeceksiniz. Bende mesela keşke az bekleseydimde 46" yerine 55" alsaydım diyorum. :D Bu nedenle bence az bekleyip fırsatları izleyin.

• quote:

Yok, hayır yeni nesil TV'lerin hepsinde 3d standart gibi zaten. Sadece 6000 ve altı seriler biraz özellikleri kırpılmış satılıyor. Sonra keşke şu kadar fazla verseydimde şu seriyi alsaydım diyeceksiniz. Bende mesela keşke az bekleseydimde 46" yerine 55" alsaydım diyorum. :D Bu nedenle bence az bekleyip fırsatları izleyin.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_47LX6500-LED-TV,15994.html

LG ler hakkında olumsuz yorum çok az gördüm. Fiyatları da daha uygun. Gözlükleri daha ucuz. Samsung gözlükleri oldukça pahalı. Bu TV nasıl sizce bayağı içime sindi ?

• quote:

quote:

LG ler hakkında olumsuz yorum çok az gördüm. Fiyatları da daha uygun. Gözlükleri daha ucuz. Samsung gözlükleri oldukça pahalı. Bu TV nasıl sizce bayağı içime sindi ?

Benim malesef deneyimim ve sıkıntım sdece LW serisi ile ilgili. bu seriyi hiç denemedim. Sizim için güvendiğim test sayfalarında biraz gezimdim. Kullanıcılardan ve expertlerden çok iyi yorunlar okudum. Hiç olumsuz bir yazı görmedim. Ancak LG konusunda techraven üstad çok deneyimli ve bilgili. LG'nin bir modelini alırken muhakkak onada danışın derim.

• @serdar1968 Çok teşekkür ederim. Aslında beklemek gerektiği konusunda haklısınız ama sürekli yeni modeller çıkacak sonu yok teknolojinin
    Bir de yıllardır kötü tvler kullandım ben şu an hangi tv yi alırsam alayım çağ atlamış olacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

116cm = 46".
    D6000 de 2D -> 3D çevirisi yoktur yalnız ve 3D si SG gözlük kullanır. LW serisi FPR teknolojisi kullanıyor. 4" fazlalık için %25 fiyat farkı verme derim ben hem de LW serisinin 3D si çok daha kullanışlı.

Merhaba. LG hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Sizin açtığınız LG 3d teknolojisi hakkındaki başlığı da okudum. LW5500 aslında kafama yatmıştı ama 42 inc den daha büyük ekran istediğim için bu TV ye baktım.

Bir de sony'de çalışan bir tanıdığımız %30-%40 arası bir indirim yapabileceğini söylemiş babama. Sony'nin 3d teknolojisi samsung ile aynı mı gözlük tipi sg mi frp mi yoksa farklı bir teknoloji mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandirl -- 19 Kasım 2011; 16:11:46 >

• Piyasada LG Cinema 3D (LW) ve Philips 7xxx serisi hariç tüm TV ler SG gözlük kullanıyor. Senin linklediğin LX serisi de SG kullanıyor. Ve LW LX den daha stabil bir panel.
    Sony'lerin üst modelleri de 3D de fena değildir ama fiyatları çok yüksek. %30-%40 indirimle bile Sony'den alabilceğin 46" boyut bir TV EX serisi olur maksimum ve bunlarda 3D hiç stabil değil maalesef. 2D de eline su dökemiyorlar Sony'nin ama iyi 3D için HX serisine çıkmak gerekiyor.
  • 3d önemli degil diyorsun ozaman sd yayınlar ve goruntu kalıtesı ıcın samsung u tercıh edebılırsın.renklerıde cok parlak canlı guzel oldugunu soyluyorlar.oyunlar ıcın pek tavsıye etmıyorlar input lag sorunu varmıs ama yerınde gormenı tavsıye ederım yıne zıra ben oyle yapıcam her tv yi degerlendiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.