Şimdi Ara

50 Bin TL'ye Alınabilecek En İyi Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50 Bin TL'ye alınabilecek en iyi sistem kasa nedir tüm bileşenleri ile.

Not : AMD olmasın canlar Intel sistem istiyorum.

Teşekkür ederim şimdiden.

• oyun içinmi demi.Monitör hariç olacak.

• Evet oyun için sadece

• Sadece oyun için alıyorsanız bence Ryzen 7000 serisi alınız. Ağırlıklı Online oyun oynuyorsanız 7800x3d; yoksa Ryzen 5 7600 bakarsınız. Ekran kartı da seçtiğiniz işlemciye göre RTX 4070 / 4070 super / 4070 Ti super olabilir.

İntel almamak için bütün şartlar oluşmuş durumda. Dahili bileşenler kısmına biraz bakınmanız yeterli.
    Değişim listesi verilmiş, 13600k / 14600k'lara kadar inilmiş. Ki sizin bütçeye de bu işlemcilerden biri olacak.
    https://forum.donanimhaber.com/intel-uzatilmis-garanti-kapsaminda-olacak-islemcileri-duyurdu-iste-liste--159269438
    Bir de üstüne intel yeni soket ve yeni nesile geçecek (ya 2024 sonu ya 2025 başı ergeç olacak)
    Bunlara rağmen hala intel diyorsanız siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jikarus J kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun için sistem istiyor ama "amd istemiyorum intel olsun istiyorum dostlar" diyor

Kardeş senin sadece oyuncular ve oyunlar için amdnin icadı olan "3D V-Cache" teknolojisinden haberin yok herhalde? Sen bi baktın mı mesela 5800x3D'ye 7800x3D'ye 7900x3D'ye vesaire? Hani 5800x3d oyun performansında 13700 13900 lere bile kafa tutuyor çekirdek sayısı az olmasına rağmen

7800x3D şu an dünyanın "en iyi oyun işlemcisi" bunun farkındasın dimi? Oyun diyorum bak

Sadece oyun oynayacak adam "3D V-cache"li işlemciden başka işlemciye bakmamalı hem az güç tüketecek hemde keyfine bakıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.