Bildirim
50 Bin TL'ye Alınabilecek En İyi Sistem
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun içinmi demi.Monitör hariç olacak.
-
Evet oyun için sadece
-
Sadece oyun için alıyorsanız bence Ryzen 7000 serisi alınız. Ağırlıklı Online oyun oynuyorsanız 7800x3d; yoksa Ryzen 5 7600 bakarsınız. Ekran kartı da seçtiğiniz işlemciye göre RTX 4070 / 4070 super / 4070 Ti super olabilir.
İntel almamak için bütün şartlar oluşmuş durumda. Dahili bileşenler kısmına biraz bakınmanız yeterli.
Değişim listesi verilmiş, 13600k / 14600k'lara kadar inilmiş. Ki sizin bütçeye de bu işlemcilerden biri olacak.
https://forum.donanimhaber.com/intel-uzatilmis-garanti-kapsaminda-olacak-islemcileri-duyurdu-iste-liste--159269438
Bir de üstüne intel yeni soket ve yeni nesile geçecek (ya 2024 sonu ya 2025 başı ergeç olacak)
Bunlara rağmen hala intel diyorsanız siz bilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece oyun için sistem istiyor ama "amd istemiyorum intel olsun istiyorum dostlar" diyor
Kardeş senin sadece oyuncular ve oyunlar için amdnin icadı olan "3D V-Cache" teknolojisinden haberin yok herhalde? Sen bi baktın mı mesela 5800x3D'ye 7800x3D'ye 7900x3D'ye vesaire? Hani 5800x3d oyun performansında 13700 13900 lere bile kafa tutuyor çekirdek sayısı az olmasına rağmen
7800x3D şu an dünyanın "en iyi oyun işlemcisi" bunun farkındasın dimi? Oyun diyorum bak
Sadece oyun oynayacak adam "3D V-cache"li işlemciden başka işlemciye bakmamalı hem az güç tüketecek hemde keyfine bakıcak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X