Şimdi Ara

1500 2000 TL arası full hd TV önerisi rica ediyorum sizlerden arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bana 1500 ile 2000 tl arasında full hd bir TV lazım. ""Yalnız 1500 tl ye ne kadar yakın olursa benim için o kadar iyi olur açıkçası"". Smart özellikli olup olmaması hiç önemli değil. Olmazsa da sorun değil yani. Yeter ki verdiğim fiyata göre aldığım görüntü kalitesi iyi olsun. Daha önce bütçem genişti fakat daraltmak zorunda kaldım. Bu fiyat aralığında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim şimdi her kafadan ayrı ses çıkcak en iyisimi sen hepsiburadaya gir 15oo-2000 lira full hd tvlerin yorumlarına ve burdaki arama kutusundan hangi tv ise burda veya farklı yerlerde yorumlar varsa hepsini oku bide canlı cannlı görme imkanın varsa gidip gör kendi kararına göre tv al en azından kendi fikrinle almış olursun diğer türlü keşke dediğimi alsaydım demek zorunda kalmazsın
  • Sanada performanslı olan bu modeli önermiştim

Madem int dahi gerek yok sana yine VA panel ve 2017 model olan
    Samsung 40m5000 almanı öneririm...
    Bizzat görüntüsü çok hoşuma gitmişti....
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Evet hhocam ama fiyatı 1900 tl. 2000 çok yaklaşmak istemiyorum. Teknoloji markette de göremedim. Bi teknoloji mark gezmeye çıktım. Çoğunlukla bu bantlarda vestel çıkıyor karşıma. Bende bilemedim valla. Şuan bütçe o kadar sıkıştı ki benim, açık söyliyim 100 tl bile önemli oldu. Oyuzden olabildiğince uyguna getirmek istiyorum. Ha tabi 1000 tl ye de var, o farklı. 1500 1600 hadi 1700 bantları arıyorum aslında hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.