Şimdi Ara

1500-2000 TL Arası Laptop İçin GPU ve CPU Öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500-2000 TL arası bir laptop almayı düşünüyorum. Çoğunlukla nette gezinme film vs için kullanıcam. Artık pek oyun oynamıyorum ama arada açıp pes ve fifa gibi pc yi yormayacak oyunlara takılabilirim. GPU kısmında kesinlikle AMD düşünmüyorum asus n61jq da çektiğim sürücü problemleri yetti gayrı :D Düşündüğüm fiyat aralığında çoğunlukla i5 işlemciler var sanırım onlarda bahsettiğim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görecektir. Bu konuda sizin önereceğiniz GPU-CPU ikilisi hangileri olur ? Ona göre marka model seçimine giricem. Önereceğiniz bir laptop olursada freedos olması şartıyla başım gözüm üstüne :)

• o fiyat aralığındaki en iyi ikili gtx 940m ve i5 6200u dur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

o fiyat aralığındaki en iyi ikili gtx 940m ve i5 6200u dur sanırım.

O fiyata en iyisi o ama sadece asus k555ub var. Onda da menteşe sorunu, ekran kararması gibi problemler varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 28 Mayıs 2016; 20:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

o fiyat aralığındaki en iyi ikili gtx 940m ve i5 6200u dur sanırım.

O fiyata en iyisi o ama sadece asus k555ub var. Onda da menteşe sorunu, ekran kararması gibi problemler varmış.

asus n61jq nun garantisi bittikten bir gün sonra sağ menteşesi kırılmıştı :D vede kalitesiz ekran ledi dışında sorunu yoktu benim gördüğüm hoş bunlarda az buz değil :)
  • Alabilecegin en iyi cihaz bu.250 daha ekleyebilirsen seni yari yolda bırakmaz. Dolar düşerse tekrar 2.050 TL ye geriler.

m.akakce.com/p/?6444695

www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyfyfy1453 -- 28 Mayıs 2016; 22:04:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

Alabilecegin en iyi cihaz bu.250 daha ekleyebilirsen seni yari yolda bırakmaz. Dolar düşerse tekrar 2.050 TL ye geriler.

m.akakce.com/p/?6444695

www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

öneri için teşekkürler takipteyim
  • Bu profesyonel cihazların ekran kartı genelde paylaşımlı olsa da, FIFA/PES gibi oyunlarda işini görür diye düşünüyorum. Ama evladiyelik makinelerdir; ısınma yapmaz, sessiz çalışır, çok uzun ömürlü sorunsuz cihazlardır. Zaten internette sıfır fiyatlarına bakarsanız, ne kadar kaliteli bir makine olduğu hakkında da fikir edinebilirsiniz
    Aşağıdaki makineyi önerebilirim:

Lenovo ThinkPad T440p (sıfır ayarında 2.el, TR klavye, Kasım 2017’ye kadar YERİNDE garantili, 1.650TL)
    İ5-4300m 2.6ghz / max 3.3ghz
    8gb ram
    500gb 7200rpm 7mm slim anti-shock HDD
    DVD-RW
    2 gb'a kadar Intel HD4600 ekran kartı
    14” LED mat ekran
    Parmakizi okuyucu
    Kamera
    Bluetooth
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öneriniz için teşekkürler. U serisi işlemcilere elimiz mahkumken öneriniz güzel :) ama ikinci el almayı düşünmüyorum. oyunla çok işim olmayacaksada paylaşımsız bir ekran kartı olmalı laptop um.

Asus K555UB-XO099D 8GBhttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555ub-xo099d-8gb-notebook-pmu348598 için yorumlarınız nedir arkadaşlar. Kasası ve ergonomisi nasıldır? U serisi işlemci olduğundan soğutma sorun olmaz sanırım zaten. 8 gb ramli model yerine 4 gb alıp kendim sonradan mı taksam daha mantıklı olur ? üzerinde gelen ramlerin gecikme değerleri ne alemde haberim yok çünkü. Ve de son olarak bu hicazdan alırsam hdd yerine elimde ki seagate500 gb 7200rpm hdd takacağımı da düşünüp fikirlerinizi rica edeyim :)

Dolar düşse @fyfyfy1453 ün önerdiği msi benimde hoşuma gitti baya. Msi sempatikte geliyor deneyimlemek isterim :)

• asus konusunda hem fikiriz :) fiyatlar böyle giderse k555ub serisinden alıcam bende. Yalnız önerdiğin model 12 gb ramli model ben 8 gb almayı düşünüyordum. 12 aşırı derecede gereksiz geliyor gözüme. birde 4 gb olanı alıp üzerine kendim ram takmayı düşünüyorum. Piyasaya genel bir göz attım 75 tl civarı 4 gb 115 tl civarı 8 gb güzel ramler var. @darkness00 yoksa direk senin önerdiğin 12 gb modeli mi almalı ? laptop üzerinde hangi ramlerle geliyor bilmiyorum
  • Öncelikle merhaba kendim kullandığım bir laptop tavsiye edeceğimi soyleye bilirim hem dediğin fiyattan dahada düşük bir fiyatta satılıyor linkini atıyorum soruların olursa yazarsınhttp://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-touchscreen-laptop-amd-quad-core-a8-7410-1tb-hdd-8gb-ram-windows-10-15-af148ca/10394203.aspx
  • önerin için teşekkürler. Ama asus k555ub de karar kıldım hatta aldım kargo bekliyorum :)
  • anil456 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ozaman güle güle kullan :D
  • eyvallah kardeşim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.