Şimdi Ara

1500 - 2000 tl arası tv önerisi lazım özellikle tv bilgisi iyi olan arkadaşlardan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese şimdiden teşekkürler;

1500-200 tl arası
    3d çok lazım değil (olsada olur olmasada)
    oturma odasına olacak ekran büyüklüğü 42-47 arası olabilir
    uhd ler olabilirmi olursa model ve marka ne olabilir
    marka konusunda philips vatanda çok tavsiye ediliyor
    benim kafamda lg var
    kalbim samsung diyor
    acil yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar yokmu önerisi olan ya
  • Bende çok bekledim kimseden ses yok
    Dün gittim Bimeks samsung ve lg arasında kaldım Philips tövbe benim 5 sene once yaşadığım sorunlari arkadasim ambrigh 107 tv de yaşıyor sikayet hattina baktim ayni kendi kendine stby konumuna gecme hastaligi sürüyor tabiki tam garanti bitimine denk geliyor .ben sahsen philps e tövbe ettim.samsung 117 tv vardi 1400 e hosums gitti modeli yazmadim ama haftaya lg yada samsung gidip deneyerek izleme sansi ile karar vericem
    1.kesinlikle onlarin tavsiyesi olmayacak
    2.tepki suresi 2ms den fazla olmayacak
    Bunlara dikkat edip em iyi goruntuyu kendim seçerek alicam
    En iyisi bu
    Forumda bu konuda 20 gündür kimseden ses çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakuş1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilgin için seçim yaparsan yazarsan sevinirim.
  • bende bakiyorum 2 haftadir pek yardimci olan yok.
    asagidaki modelleri buldum bana uygun ama karar veremedim bi turlu.Sadece haber,mac vs izlicem.
    İclerinden en iyi goruntuyu sony 805 verdi bana ama samsunglarda buyuk ekran oldugundan kararsizim. Yeni modellerede fena degil diyorlar fakat butceme uygun olanlari 40 inch.

LG 49lb620
    Samsung 48h6270
    Samsung 48h6290
    Samsung 46h6273
    Sony 42w805b
    LG 40ub800v
    Samsung 40hu6900
    Samsung 40h6500
  • Kullandığımız tv. 8 Aydır kullanıyorum sıkıntı yok gayet iyi. 1600 TL almıştım. 1400 düşmüş.

http://www.teknosa.com/urunler/110012614/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go?gclid=CKSe_O7q58MCFQLJtAodHjAAMw
  • Arkadaşlar bende bu kriterlere uygun bir tv düşünüyorum. Aldınızmı acaba işin özü ben sony düşünüyorum ne dersiniz

• MALESEF AÇIKLAYICI VE YÖNLENDİRİCİ YORUM YAZAN YOK
  • Aynen bende arıyorum hem büyük ekran olacak (46-48 arası) hemde smartı iyi olcak.

Samsung-ue-46h6273 buldum 3D yok (çokda önemli değil benim için)
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-46h6273-46-dort-cekirdekli-wifi-uydu-alicili-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam46h6273&categoryId=163192&SKU=EVSAM46H6273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 17 Şubat 2015; 14:37:11 >

• ya bu işten anlayan alıp kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsunlar.....
  • arkadaşlar tv kullanıcıları kullandıkları modelle ilgili yardımcı olamazlarmı.
  • Up

• arkadaşlar tavsiyeleriniz önemlidir çünkü bu hafta tv amayı düşünüyorum incelediğim ve üzerinde durduğum modeller samsung 6470 - phlips 48 8109 vestel 9090 kullananlar veya bilgisi olanlar lütfen acil öneri görüş ve deneyimlerinizi bekliyorum teşekkürler
  • arkadaşlar ben kurtuldum geçen hafta 47 lb 670 vatandan aldım tv kurulumu yapıldı bir haftadır kullanıyorum gayet iyi birkaç konuyu çözmem lazım.
    VATANIN GEÇEN HAFTA KAMPANYASI ÇOK İYİYDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal8219

arkadaşlar ben kurtuldum geçen hafta 47 lb 670 vatandan aldım tv kurulumu yapıldı bir haftadır kullanıyorum gayet iyi birkaç konuyu çözmem lazım.
    VATANIN GEÇEN HAFTA KAMPANYASI ÇOK İYİYDİ

Benimde ilgi alanımda olan bir ürün.ne kadara almıştınız vatan dan acaba??
  • 1900 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.