Şimdi Ara

1500 - 2000 TL Bütçeyle Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-2000 TL arasında bütçem var.Sizlerden dizüstü bilgisayar (notebook) tavsiyesi istiyorum.

Bilgisayardan anlarım,masaüstü bilgisayarımın parçalarını özenle kendim seçer,kendim toplarım.Ama dizüstü bilgisayarlarda üretici firmadan kaynaklı pek çok sorunla karşılaştım.Çevremdeki insanlar da bu tip sorunlarla karşılaştı.

Bu bütçe aralığında dizüstü almaya karar verdim.Bunun için uzun araştırmalar yapmam gerekiyor,fakat bunun için vaktim yok.Biraz sürpriz oldu,yani olması gerekti.

Bu süreci size güvenerek en hızlı hale getirebileceğimi düşündüm.

Acil tavsiyelerinizi beklerim.

Kolay gelsin.

• Oyun ağırlıklı kullanacaksanız , donanımı-ekran kartı yüksek olan ; Samsung NP550P5C - S05TR, Asus N56VZ gibi ürünler alternatif olabilir. Yalnız 100-200 tl arası fark vermeniz gerekebilir. Eğer orta segment bir şeyler olsun derseniz; Asus K55VJ, Lenovo Z500-Z580, Samsung NP350V5C gibi ürünler alternatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Oyun ağırlıklı kullanacaksanız , donanımı-ekran kartı yüksek olan ; Samsung NP550P5C - S05TR, Asus N56VZ gibi ürünler alternatif olabilir. Yalnız 100-200 tl arası fark vermeniz gerekebilir. Eğer orta segment bir şeyler olsun derseniz; Asus K55VJ, Lenovo Z500-Z580, Samsung NP350V5C gibi ürünler alternatif olabilir.

İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz ürünleri hemen incelemeye başlayacağım.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.