Bildirim
1500-2000 TL Sistem (CS:GO)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu -
-
Bnm 500 tllik toplama masaustu bilgisayarım kaldırıyor.40-50 fps oynuyorum.sadece o oyunu oyniyacaksa o kadar bütce gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not.speak -- 8 Şubat 2015; 2:22:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi ayarrlarda oynuyorsun ?
01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)
04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
05 - GTX 960 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı (120W TDP), (AMD alternatifi, R9 285)
06 - COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~30A, 360W güç verebilen 400/450W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)
http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+960
-
Gercekten saglam olmus.Tesekkurler
ciktigi gun 2012den beri camur gibi ekranlarda oynadigim su oyunu bigun ultrada kasmadan yuksek hz li bir monitorde oynicam bende insallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: logistics
ciktigi gun 2012den beri camur gibi ekranlarda oynadigim su oyunu bigun ultrada kasmadan yuksek hz li bir monitorde oynicam bende insallah :)
cs 1.6 da bile çok kişi çatışma anında yani en önemli yerde ani fps düşüşleri yaşıyordum. Cs 1.6 yani düşün. Kısmetse bende 144 hz li monitörle gtx 970 yapçaktım. gtx 970 pert çıktı , 980 e para biriktiriyom -
Arkadaş monitörü yenilese 1000 lşraya BenQ 2411Z alsa hepsiburadadan. Sonra 100 liralık world puan ile 900 liraya gelse. Sonra
G3258
Asus H81M D
Thermaltake Versa 2
4 gb ram
WD Caviar Blue
R7 265
Tabanlı bir sistem kursa ve bu oyunu 100fps 100 hz oynasa daha iyi olmaz mı?
Hocam hakli olabilirsiniz afakt halihazirda 100 hz monitor var zaten 60 hzydi monitoru gecenlerde yeniledi
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator-
Hocam hakli olabilirsiniz afakt halihazirda 100 hz monitor var zaten 60 hzydi monitoru gecenlerde yeniledi
O zaman sorun yok. Ben hani 60hz monitör vardır. Böyle sistemlerin bir anlamı olmaz diye yazmıştım. Şimdi şöyle bir sistem düşünülebilir.
İ5 4460
Asus H81M D
Thermaltake Versa 2 500W
Gskill 8 gb ripjawsx
Evga GTX 960 SSC
WD Caviar Blue 1 tb
Tabanlı bir sistem vatanda 2076 lira yapıyor. İki ürün webe özel indirimde olduğu için normalden ucuza geldi. Fx 6300 alıp macera aramak yerine bu sistem daha sağlıklı olur. Hem de işlemci yerine daha zevkli olarak ekran kartına oc yapar. Daha iyi olur. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam peki bu sistemle ultrada en dusuk kac fps goruruz ?(Catisma halinde iken )
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator-
Eyvallah hocam peki bu sistemle ultrada en dusuk kac fps goruruz ?(Catisma halinde iken )
Cs go için en kötü 100 altına düşeceğini pek sanmıyorum. Oyun zaten fazla sistem istemiyor. Bu yüzden bu sistem fazla bile gelir yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X