Şimdi Ara

1500-2500 lira bütçe notebook önerilerinizi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 7 yıl kullandığım laptopun çökmesi üzerine yeni bilgisayar almaya karar verdim bütçe başlıktaki gibi önerilerinizi alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende maxsimum 2.000 tl lik laptop alacagim arkadaslar.tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaslar gtx660m ekran kartli dizustu ne kadardir. 2012 fiyati 2500 tl ama su an yok piyasada galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

bende maxsimum 2.000 tl lik laptop alacagim arkadaslar.tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaslar gtx660m ekran kartli dizustu ne kadardir. 2012 fiyati 2500 tl ama su an yok piyasada galiba.
    lenovo z510 gençler gerçekten süper şuan 1 saattir kucağımda herhangi bir ısı yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velil8

lenovo z510 gençler gerçekten süper şuan 1 saattir kucağımda herhangi bir ısı yapmadı.

Alıntıları Göster
    Dell 7537

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook?keyword=s50w81c

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sipahi

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711 biraz ısınma sorunu dışında çok iyidir

Alıntıları Göster
    Z510 Herşeyi iyi fakat ekran kartı ve pil konusunda kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanov

Evet beyler 7 yıl kullandığım laptopun çökmesi üzerine yeni bilgisayar almaya karar verdim bütçe başlıktaki gibi önerilerinizi alayım

alabileceğin en güzel ürün
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-y510p-59-415880-notebook-pmu357122

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Evet beyler 7 yıl kullandığım laptopun çökmesi üzerine yeni bilgisayar almaya karar verdim bütçe başlıktaki gibi önerilerinizi alayım

alabileceğin en güzel ürün
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-y510p-59-415880-notebook-pmu357122
    msi marka classic notebooklara bakın derim kasa plastik fakat içerisindeki malzeme ekran kartı işlemci asla yarı yolda bırakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: standartsaplama

msi marka classic notebooklara bakın derim kasa plastik fakat içerisindeki malzeme ekran kartı işlemci asla yarı yolda bırakmaz

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

Bu çok iyi Bir PC GTX 850

• quote:

Orijinalden alıntı: Qralia

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

Bu çok iyi Bir PC GTX 850

Alıntıları Göster
    Ben BULDUM.

BUNU ALIN PİŞMAN OLMAYIN.

VİKTOR VIC-G501K

............Sanal Dünyada Bir Profesör ?

...........Kim ?????????????????

...........VİKTOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 27 Temmuz 2014; 3:04:56 >

• hakan181818 H kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyor sun ?

Acerde i5 ve gt 750m var . Fiyatı 2,037.26 TL

Viktor Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB ve gtx 850 2 gb var fiyat 2.152 tl.

Bence Viktor YAAaa SİZCE ?????????????????

""""SANAL DÜNYADA BİR PROFESÖR !

""""KİM ???

""" VİKTORRRRRRR . (NOKTA :)
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    anlaşılan vıctorun şak şak çısın. adam modelherhangibir şey demedi. tavsiye istedi. ve şunu söyleyim monster ile aynı özellikteki modeline monstera 500 tl fazla verdim ıctor almadım. çünkü çevrem bana tavsiye etmedi. 15 yıldır pc kullanıyorum neyin ne olduğunu senden öğrenmem. zaten vıctor ile bu konu ile ilgili tarrışmada son noktayı koymuştum. şimdi şşşşşşşşşşşşşşttttt. adam orada del 75xx bilmem neyi tavsiye etmiş git ona söyle. bıde birkaç kelime öğrenmiş çocukça cevaplar veriyor ebe arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan181818

anlaşılan vıctorun şak şak çısın. adam modelherhangibir şey demedi. tavsiye istedi. ve şunu söyleyim monster ile aynı özellikteki modeline monstera 500 tl fazla verdim ıctor almadım. çünkü çevrem bana tavsiye etmedi. 15 yıldır pc kullanıyorum neyin ne olduğunu senden öğrenmem. zaten vıctor ile bu konu ile ilgili tarrışmada son noktayı koymuştum. şimdi şşşşşşşşşşşşşşttttt. adam orada del 75xx bilmem neyi tavsiye etmiş git ona söyle. bıde birkaç kelime öğrenmiş çocukça cevaplar veriyor ebe arkadaş
    viktor nedir yaa lenovo asus falan dururken

• gokhanov kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ismi cinsi belli olmayan bir tröl Victor dene bir markanın şakşakçısı olmuş durumda. lütfen arkadaşa gereken tepkili koyalım şaçma sapan tespitler ile koca karı gibi sadece ve sadece konuşmayı bilir. yok neymiş asus msi İsrail malı felan . la sende Türk MALI olacağına oturda adamlar bu teknolojiyi nasıl üretiyor diye meraklanda üret. adamlar üretiyor bugünün Türkiye'si de izliyor bizde almak zorundayız çünkü yok. savunduğu marka sanki sözüm ona israile kazandırmıyor. aldığı intel kart babamın sanki ekran kartı harddisk vs hiçbir parçası ama hiçbir parçası Türk malı değil sadece oturmuş montaj yapıyor. lütfen böyle ŞAKŞAKCILARA fırsat vermeyelim değerli arkadaşlar.
    he bide ismini VICTOR DEĞİL DE VİKTOR yaparsa Türkçe olacakmış. kara cahilliğe bakın arkadaşlar la arkadaş seni böyle üst seviye teknoloji forumlarına almamak lazım
    bu arada gokhanov kusura bakma konuyu biraz aştık. kusurumuz bakma ancak insan kendine hakim olamıyor böyle saçma sapan şeyler duyunca tekrar kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan181818

bu arada gokhanov kusura bakma konuyu biraz aştık. kusurumuz bakma ancak insan kendine hakim olamıyor böyle saçma sapan şeyler duyunca tekrar kusura bakma
    Sormadan edemeyeceğim neden Viktor denilince bu forumda herkes ateş püskürüyor.

Bakıyorumda alan da yok zaten.

Peki bu ön yargı nereden geliyor.

Nerde viktor yazsa " bu ne biçim isim Viktor diye isim mi olur " yazıyor.

Bu forumda İSimlere karşı bir ön yargı var :((

Demek ki ismini " pioneer " koysak peynir ekmek gibi satacak :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 28 Temmuz 2014; 10:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Sormadan edemeyeceğim neden Viktor denilince bu forumda herkes ateş püskürüyor.

Bakıyorumda alan da yok zaten.

Peki bu ön yargı nereden geliyor.

Nerde viktor yazsa " bu ne biçim isim Viktor diye isim mi olur " yazıyor.

Bu forumda İSimlere karşı bir ön yargı var :((

Demek ki ismini " pioneer " koysak peynir ekmek gibi satacak :))))

Alıntıları Göster
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463523&kat=6454&lang=tr-TR#.U9dIS_l_t9l

• quote:

Beklentileriniz neler acaba ? yani ne amaçla kullanmak istiyorsunuz ve olmazsa olmaz dediğiniz özellikler var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.