Şimdi Ara

1500$ a bılgısayar toplamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sdurust

Diğer parçaları bilmem ama şu anda fiyat/ performans konusunda en başarılı kart ki kesinlikle başkasını alma. 320 Mb 8800 GTS dir. Ati yi şu dönem için unut. Atiden 300 dolar civarına alacağın kart Nvidia dan yarı yarıya yavaştır. Bu arada sakın o linke aldanma 8600gts koymuşlar alınmasın en mantıksız ekran kartını belkide.

Kesinlikle 8800gts. Bazı arkadaşlarımızın önerdiği sistemlere yazmışlar zaten. Onlara ve bana güven ve sakın ola sakın ola bilgisayarcılara bu konu hakkında soru sorma. Hem kafan karışır. Hemde güzel bir kazık yeme ihtimalin artar.

Fiyatlarıdawww.teknofiyat.com adlı siteden takip et.

8800 gts sanırım en uygun kart linkdeki ortamala bi ekran kartı.

"Onlara ve bana güven ve sakın ola sakın ola bilgisayarcılara bu konu hakkında soru sorma. Hem kafan karışır. Hemde güzel bir kazık yeme ihtimalin artar."

bu kelimeye katılıyorum gidiyim yazıcıoğlundan parça alıyım mecidiyeköye bakıyım deme(her yer için geçeli değil yanlış anlaşılmasın) adam 2.el fx5200 e 45$ dedı o derece.Büyük firmalarda abi şu kart mı iyi yoksa bumu dersen adam üstündeki değerlere bakar bunu al bak bunun şuyu yüksek buyu hızlı falan der belkide kötü olanı alırsın.Sen kafanda parçaları belirle onların ortalama fiyatlarını öğren ondan sonra kafan rahat gider her yerden fiyat alırsın için ferah olur

• Dostum imzamdaki sistemi biraz değiştir mesela anakartı ds3 al artan paraya ekran kartını 8800gts 320mb yap birde 19" lcd al bu kadar
  • KArdeş;bence şu an dx10 karta okadar para verme,ne kadar kötü deseler de idarelik bir 8600gt hatta 8500gt sonic gibi bir kart al;2007 sonu veya 2008 de tam olarak vga nı güncellersin;karta verceğin parayla 550-650w civarı bir psu ve/veya daha kaliteli yada büyük ekran bir lcd al bence
  • hmm wala 320 mb benımde aklıma yattı!!bıraz olsun burda ekran kartı hakkında bılgım oldu cok tesskur ederım sıte ahalisi:)ayrıca baba 2007 nın sonuna 6 ay war ayrıca teknolojıde bunu bekle onu bekle olmuor tam alıcaksın bakıosun yenı bı kart cıkacak haydeee smdı onu bekle falan:)teknolojıde beklenmıor yane!
  • ben sistemimi 3000 ytl vererek yeniledim
  • helal valla benim sistemi satsam 30 ytl etmez :d
  • Bende yukarıda sistem önerisi yapan arkadaşlara katılıyorum. İşlemcini E6420-E6600, ekran kartını da 8800 GTS 320 MB olarak seç. Diğerleri sana kalmış.(Anakart Ds3 olabilir ) Monitörde 940 BW uygundur.
  • quote:

ben sistemimi 3000 ytl vererek yeniledim
    hava mı atıosun dostum ..kih kih kih:) 300 ytl ye bırak pc yı heralde nasadan uzay ussu kıralardım:)saka bı yana cok teskkurler arkadaslar werdıgınız bılgıler ıcın
  • ne havası sen şu anda sistemi yenilemiyormusun bende senin gibi 1500ytl vererek toplayacaktım ama forum kanıma girdi 3000 ytl para çıktı cepten
    ne yapalım aslında ağlıyacam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 9 Haziran 2007; 19:17:28 >
  • keşke bu forumu doğru yere açsaydın
  • Walla ilk önce ekran kartlarinda fiyat indirimini bekle. SOnra git bir tane GTX al toplayağin bilgisayara. 320 mb veya 640 MB full ayarlda DX10 oyunlarda herşey full yavas kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 10 Haziran 2007; 9:25:29 >
  • arkadaslar 8800 gts alıcam heralde 320 mb ne dıorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: brute87

arkadaslar 8800 gts alıcam heralde 320 mb ne dıorsunuz

en iyisini yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brute87

arkadaslar 8800 gts alıcam heralde 320 mb ne dıorsunuz

daha iyi bi seçim olamaz güle güle kullanın...
  • Bence 8800 320 veya 640 mb alma. Alabileceksen GTX al eğer bütçen karta yetmiyorsa DX9 kartlar arasinda en iyilerden bir tane sec derim. Çünki full ayarlarda dx10 oyunlarda en aşaği bir GTX lazim. GTX DX10 oyunlarda yavaslama yapiyor GTX ten daha yavas kartlar daha cok yavaslama yapar düşüncesindeyim. Bunu okuduğum testlerde de gördüm. Eğer istersen derginin ismini pm atarim. Ama orta ayarlar olsun DX10 olsun diyorsan bu seferde 640 MB olana para verme derim^. Çünki 320 mb olana bir o-c caktinmi 640 mb lik olan kadar performans alınabiliyor. Artık karar senin. Ha bu arada bu ara piyasaya adam gibi oyun fazla çıknayacak. Eğer bütçeni elinde tutabilirsen. Ağustosun sonuna kadar bekle derim. Saygilar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.