Bildirim
1500$ a bılgısayar toplamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ulee 1500 dolarım olsa şimdi ne makina toplarım abi ekran kartı en kolay iş ben nvidia taraftarıyım ama olaya marka fanatiği olarak bakmamak gerek iki markanında birbirinden üstün modelleri var Ha 2 model koy önümüze kapıştıralım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 8 Haziran 2007; 15:07:56 > -
Şuradaki incelemeyi okumanız fikir verecektir diye düşünüyorum;
http://www.pclabs.gen.tr/2007/05/21/oyun-ve-ofis-sistem-onerileri-mayis-2007/ -
öncelikle kdv dahil mi değil mi. bir de ne amaçla kullanılacak? -
tesekkurler bılal lınk ıcın.ya bırcok kısı atı dıyor bıde ben oyun fanatıgıyım yane basımı oyundan kaldırmam:) fakat bazı kısılerde atı dewrının sona erecegını yanı soylekı atı artık ınvıdıa kadar ıı degıl dıorlar fakat ben bıldım bılelı atı kullanmıstım we gayette memnundum ama 1 yıldır bu pıyasalardan cok uzagım o yuzden sorunumu sızlerle paylasmak ıstedım -
arkadaşın verdiği link senın ıcın mukemmel bır kaynak.
İşlemci : Intel Core 2 Duo E6420
Anakart : Gigabyte P965 DS3
Ekran kartı : Sparkle 8600GTS (256MB)
Bellek : Kingston 2×1GB DDR2 667
Hard Disk : 160GB Seagate 7200.10
Ses Kartı : Entegre
CD/DVD ROM : NEC 7170 SATA DVD Yazıcı
Hoparlör : Creative 5300
Kasa Aopen : H600 B28 400Watt
Disket Sürücü : Standart
Klavye+Fare A4Tech klavye + A4 Tech X-710F
Toplam 1082$
+%18 KDV 1276$
bence bu sistem mükemmel ha dersen ben 1500$ sonuna kadar kullancam.O zaman daha buyuk monitor daha iyi ve pahalı ekran kartı tercıh edebılırsın :D
saygılar -
genelde oyun ıcın oynıcam hocam ve kdv dahıl 1500$ dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: brute87
tesekkurler bılal lınk ıcın.ya bırcok kısı atı dıyor bıde ben oyun fanatıgıyım yane basımı oyundan kaldırmam:) fakat bazı kısılerde atı dewrının sona erecegını yanı soylekı atı artık ınvıdıa kadar ıı degıl dıorlar fakat ben bıldım bılelı atı kullanmıstım we gayette memnundum ama 1 yıldır bu pıyasalardan cok uzagım o yuzden sorunumu sızlerle paylasmak ıstedım
olaya ati mi nvidia diye girme emin ol nvidia tavsiye eden daha çok olacaktır.Öenmli olan senin modelleri benlirlemen ve onların arasında en uygun en mantıklı olanını alman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 8 Haziran 2007; 15:08:31 > -
wala hocam arkadasın dedıgı makınada gusel ama 512 ekran 2 gb ram dusunuorm fakat o lınktete dedıgı gbı uyum sorunu falan dıyorlar -
madem sabahtan akşama kadar oyun oynucam diyosun 2*1gb al rahat rahat salyalar akıta akıta oyna.Uyum sorumu olmaz -
1. INTEL - E6420 C2D 197.5 $ 268,40 YTL
2. MSI - P6N SLI-FI 118 $ 160,36 YTL
3. GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 131 $ 178,03 YTL
4. MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC 325 $ 441,68 YTL
5. SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ*2 500GB 146 $ 198,41 YTL
6. SAMSUNG - 940BW 220 $ 298,98 YTL
7. NEC - AD-7170S BLACK 33.5 $ 45,53 YTL
8. COOLER MASTER - CENTURION 534+ BLACK 89 $ 120,95 YTL
TOPLAM
1 712,34 YTL. + KDV
KDV DAHİL
2 020,56 YTL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 8 Haziran 2007; 15:10:25 > -
quote:
olaya ati mi nvidia diye girme emin ol nvidia tavsiye eden daha çok olacaktır.Öenmli olan senin modelleri benlirlemen ve onların arasında en uygun en mantıklı olanını alman
hmm dusunucem bunu dostum -
şu anda nvdia önde gözüküyor. ben olsam nvdia alırım.
artan parayla da kafana göre kasa+psu alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 8 Haziran 2007; 15:14:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: brute87
quote:
hmm dusunucem bunu dostum
baya bi yazım hatası yapmışım ama idare et.Dediği gibi birçok model var ama bu modeller arasında sana en çok nvidia önerilicek.Demiştin dersin :D -
bakalım bu hafta sonu mecıdıyekoye gıdecem bıras onlardanda bılgı alayım :):)quote:
baya bi yazım hatası yapmışım ama idare et.Dediği gibi birçok model var ama bu modeller arasında sana en çok nvidia önerilicek.Demiştin dersin :D -
emin ol bu forumdaki insanlar sana daha çok yardımcı olacaktır.Ekran kartı için bi topic açarsan bütün soru işaretlerin silinir -
quote:
emin ol bu forumdaki insanlar sana daha çok yardımcı olacaktır.Ekran kartı için bi topic açarsan bütün soru işaretlerin silinir
zaten bende toplamadan daa dorusu mecıdıyekoye falan gıtmeden once bı donanım habere sorayım dedım kih kih kih:):) -
-
istanbuldaysan inventustan alman hem fiyat hem de teknik destek konusunda senin yararına olur. -
Diğer parçaları bilmem ama şu anda fiyat/ performans konusunda en başarılı kart ki kesinlikle başkasını alma. 320 Mb 8800 GTS dir. Ati yi şu dönem için unut. Atiden 300 dolar civarına alacağın kart Nvidia dan yarı yarıya yavaştır. Bu arada sakın o linke aldanma 8600gts koymuşlar alınmasın en mantıksız ekran kartını belkide.
Kesinlikle 8800gts. Bazı arkadaşlarımızın önerdiği sistemlere yazmışlar zaten. Onlara ve bana güven ve sakın ola sakın ola bilgisayarcılara bu konu hakkında soru sorma. Hem kafan karışır. Hemde güzel bir kazık yeme ihtimalin artar.
Fiyatlarıdawww.teknofiyat.com adlı siteden takip et.
Benzer içerikler
- hd filmler
- wattman hatası nedir
- gddr6 nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- intel iris xe graphics
- rtx 4080 ti
- ekran kartı güncelleme
- rtx 5050
- amd fluid motion frames 2
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X