Arkadaslar dedigim gibi 1500 civarında bu markalarda laptop almayi dusunuyorum.Bu markalarında sebebi duydugum kadariyla teknik servis vs kolay olmasi. Benim icin
Onemli olan kronik bi sıkıntısının olmamasi, ısınmaması, ergonomik yapısı(örnegin tuş
kalitesi),Autocad, netcad gibi programlarında sorun yapmayacak.
Nadiren oyun oynarım ve sanırım bu bilgisayar benim oynayacagim oyunlarda sıkıntı yasatmaz.
Arkadaslar forumda takıldıgım kadarıyla benden daha bilgili arkadas sayısı cok ve önerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
Servislik sorun henüz yaşamadım ancak Lenovo Z-580 da kullanıyorum. Isınması yok. fan temizleme özelliği var, ısınma konusunda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
soyle bi model isimi gorur mu sizce? gerek ekran kartı gerek ısınma sorunu gerekse nette takılma acısından
Elbette görür.. Zaten netcad çok çok ağır da bir program değil.. Ayrıca msi de kaliteli bir marka bildiğim kadarıyla.. Yine de siz , Forumda bu bilgisayarı kullanan arkadaşların görüşünü de alın.
Asus K55VJ-SX077D
i7-3630 8 GB 750 GB 2 GB VGA 15.6"
oyun ve diğer uygulamalar için gayet iyi bir cihaz. NVidia GeforceGT 635M 2 GB harici ekran kartı var.
Şu anda 2 aylık cihazımı işten çıkarıldığım için satıyorum, ilgilenirsen özelden ulaşabilirsin.