Şimdi Ara

1500 den 500 e çekilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru çok net . Türkçe kötü geldi 9 yanlış .İlk 500 bekliyordum olmadı sizce lysde ilk 500 çekebilir miyim ? ..

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Cekemezsin

Çünkü .... ?
  • Ne kadar calisirsan calis cekmen cok zor onundeki 1499 kisi de ilk 1500e girmiss en girememissin onlar salak mi

Özet çekemezsin

Edit
    Şaka hocam son sinavda fulle yakin yapman lazim onundekiler saglam imkansi diye bir sey yok elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alırımanahtarını -- 20 Mart 2015; 23:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekebilirsin ama o sıralarda çekmek daha zordur tahminimce. İyi bir şey yaparak o civara çekebilirsin.
  • Birader ben 2k'dayım 5k'dan geriye düşmemenin yollarını arıyorum. Soruna gelirse neden çekilmesin illa ki çekilir 1500 yapan adam 500'ü de rahat yapar. Ben Lys'me güvenmiyorum ve gerilerim diyorum o ayrı tabii. :d

• 1500 yapabildiysen kapasiten var demektir ilk 300 bile olabilir full bile yapabilirsin yani ikinci sinavda zor ama neden olmasin

• İnş Mat geo full fizik 1yanlış kimya 1 yanlış biyo 2 yanlış bunun gibi bir şey yaparım gibi geliyor ? .. Çalışacağım ama inşallah olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan aynı durumdayız nerdeyse. bende 2500 deyim 5k dan çıkmak istemiyorum. lys fena değil ama güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco66

lan aynı durumdayız nerdeyse. bende 2500 deyim 5k dan çıkmak istemiyorum. lys fena değil ama güvenmiyorum

Aynen ben boyle bi sonuc beklemiyodum 10k olurum 5k'ya cekerim derken boyle geldi simdi napcam bilmiyom kardeş ya ne kadar calissam da siralamayi koruyamam gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 21 Mart 2015; 0:09:39 >
  • Sinav biraz zor olursa daha yukaro da cekersin. 3500'den 900'e ve 2000'den 400'e ceken arladaslarim oldu 2013'te.

Sosyalde cok yanlisin yoksa cekmen daha kolay. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayız Bende 2-3k oldum ama Lys durumum kötü çopu konu duruyor bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

quote:

Orijinalden alıntı: muco66

lan aynı durumdayız nerdeyse. bende 2500 deyim 5k dan çıkmak istemiyorum. lys fena değil ama güvenmiyorum

Aynen ben boyle bi sonuc beklemiyodum 10k olurum 5k'ya cekerim derken boyle geldi simdi napcam bilmiyom kardeş ya ne kadar calissam da siralamayi koruyamam gibi geliyor

aynı kadeşim ya. geçen sene ygs 13k idi. bu senede o civar gelir diyodum şaşırdım. inş lys de böyle gelse . pm den konuşuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.