Şimdi Ara

1500 e kadar htc m7 mi alternatif varmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle cok arastirdim ben suan 1300 yada 1500 tl butce ayirabilyorm htc one m7 saglam diye onda karar kildim. Oncelikle iki uc yil alacagim tel beni idare etmeli saglam olmali. Bqzi arkadaslar lg g2 dlyecektir eminim ama arkadasmda var garantiden ayagi kesilmedi ayrica ekran cok hassasmis . Ben htc m7 dusundum bu fiyata ama daha farkli bi oneri. Istedigim hizli akiskab sesi iyi donma yapmayan ve saglam bir tel. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M7 onceki nesil donanima sahip ve buvsaatten sonra 0 cihaz almak icin ileriye donuk olmaz,o butcede Z2 yada z3compact bakin.

• z3 compact kucuk bır telefon dıye duydum ekran cok kucuk olmasın . z2 de 1700 civarı heralde ben paralel ithalat ıstemıyorum. Önerilebilecek başka tel varmıdır? 4 yıldır iphone 3s kullanyrm artık mıladını bıtırdı benı de bır haylı taşıdı. Lg g2 düsündüm bir ara ancak ses kalitesi düşük ve ekran cok hassas dendı dayanıksız olur dıye dusunuyorum.şu an htc m7 dusunur gıbıyım ama belkı daha ıyısı vardır o fıyata dıye kararsızım...
  • kusura bakamda gıdıp 1500e suan m7 alırsan adama gulerler dostum
  • Baska tavsiye yokmu peki?

• Hocam az daha sık dışını 150 lira daha biriktirip one e8 al

• One e8 one m7 den iyimidir plastik kasa dediler bakmamistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M7 den her acıdan iyidir plastik kasa göreceli bir kavram. İmkan varsa cihazı görüp bi dokunun metal kalitesi vermiyor tabiki ama yinede kaliteli bir malzeme. Performans olarak m7 den iyi dediğim gibi 801ac işlemcisi kullanıyor e8

• hocamben arastırdımdanette bulamadım e8 türkiyede satışımevcutmudur
  • Z3 compactın ekran boyutu m7 ile aynı sayılır.
    Kasası daha küçük sadece.
    Ki bu daha iyi bir şey.

• Z compact camera sorunu vs duydum ayrıca sony biraz itici geldi kararsızlık diz boyu bende. Lg g2 bastan eledim zaten etrafmda sorun yasamayan kalmadı. İphone un androiddeki karşılığı htc dediler ve sesin iyi olması kolay kullanımı da beni cekti bilmyorm m8 pahalı m7 uygun o da eskı teknolojı deniyor e8 de bulamadım telefonu görmek de gerek. Velhasıl hani benim ilacım sevgili forumdaslarım;)

• HTC One E8 sizin ilaciniz, malzeme kalitesi haricinde M7'den her turlu ustun.
  • Teknosa ve avea satıyor. Teknosada inceleyebilirsiniz standlarda duruyor çoğunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

kusura bakamda gıdıp 1500e suan m7 alırsan adama gulerler dostum

aynen öyle
    z3c daha mantıklı
  • Sony bana soguk geliyor sevmiyorum. Z3c cok duydum ama ozelligi saha kalksa sonucta mini birde pembe kamera sorunu vs okudum gerek yok diye dusundum

• Arkadaslar n11 de htc m8 htc turkiye garantili diyor piyasadan dusuk fiyata satiyorlar guvenmelimi paralel ithalat cikmaz degilmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.