Şimdi Ara

1500 e kadar telefon tavsiyeleri??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle telefonda çok oyun oynuyan yada extreme uygulama düşkünü biri değilim ön kamera iyi olsun arka kamerada tatmin edici olsun onun dısında telefon stabil olsun sosyal medya uygulamaları ve internette gezinirken sıkıntı yasamıyım yani tasarım olarak hos olursa iyi olur bunlara uygun bir telefon arıyorum g2 düşünüyodum ancak kamerasına çok kötü yorumlar yapılmış ayrıca boğuk ses sorunundan bahsedilmiş ve çözenide göremedim root olayları demişler biraz yabancıyım onun dısında telefon önerilerinize açığım şimdiden ilgilenen herkese tesekkür ederim.

• Xperia Z1 baktın mı ?
  • baktımda g2 daha tatlı gibiydi bide sonylerdede bayağ sikayetler vardı yalnış değilsem ayrıca z3 tanıtıldı falan biraz eski kalmış olmuyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorcocolla

baktımda g2 daha tatlı gibiydi bide sonylerdede bayağ sikayetler vardı yalnış değilsem ayrıca z3 tanıtıldı falan biraz eski kalmış olmuyomu?

O bütçeye Z iyi gider cillop gibi telefon hem de paran cebinde kalır.

Edit: Biraz araştır Z ile ilgili pek fazla şikayet göremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neodyum -- 14 Eylül 2014; 11:55:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçede 100 koyarsan Z2 alabilirsin.Koyamam dersen Z1,G2,Z1 Compact,Nexus 5 rahat isini görür

• neodyum kullanıcısına yanıt
    kıyasladan bakınca z işlemci olarak falan geri duruyo hani bu telefonu 1-2 sene kullanmam gerikcek simdi olmasa bile bundan 5-6 ay sonra sıkıntı yasatmasın internette dolanırken kasma falan?
  • quote:

baktımda g2 daha tatlı gibiydi bide sonylerdede bayağ sikayetler vardı yalnış değilsem ayrıca z3 tanıtıldı falan biraz eski kalmış olmuyomu?

G2 de alabilirsiniz.O da çok iyi telefon. Ben G2 den vazgeçtiğinizi düşünerek Z1 tavsiye ettim. Z1 model olarak eski fakat sony 6 ayda bir amiral gemii modeli çıkarttıyor ama desteğini kesmiyor telefondan. Xperia Z bile 4.4.4 aldı. Z1 o fiyata alınabilecek en iyi 2 telefondan biri. Donanım olarak hala çok iyi. Z3 ile arasındaki farkı günlük kullanımda anlamazsınız bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam o zaman bakıyım onlarada bida gün içinde teknosaya gidip bakıcam ayrıca bu arada g2 de boğuk ses olayı canımı sıkmasa onu almayı planlıyodum o konuda beni aydınlatabilcek var mıdır bu arada 100 daha verip z2 denmiş z2 1600 e bulunabiliniyormu?
  • Sorcocolla S kullanıcısına yanıt
    Ben Z kullanıyorum hocam şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri aldı ve tahminim en az 2 yıl daha da alır. Elbette 3-4 yıl boyunca alır mı bilemem ama stabilite arıyorsanız öneririm. Siz uygulama düşkünü değilim vs. Deyince ben de şeyettim. Şu an hiçbir uygulamada kasma yaşamıyor telefon. Bir alternatif olarak aklınızda bulunsun.

• öyle zaten kardeşi oyun falan hani alınca bi hevesle bir iki bakarım oyun falan ama bir hafta maximum hevesim onun dısında face instagram twitter falan bide internette iyi gezinim donmasın unutmadan bide müzik cok dinlerim beklentilerim bunlar yani
  • Hocam ben kullandığım telefon Z'yi öneririm. Diğer arkadaşlar da kendi kullandıkları telefonu önerecektir. En iyisi si bu seçenekleri aklınızda tutun mağazaya gidince bir inceleyin hangisi aklınıza yatarsa artık. Kullanıcı deneyimleri çok fark yaratabiliyor.

• quote:

tamam o zaman bakıyım onlarada bida gün içinde teknosaya gidip bakıcam ayrıca bu arada g2 de boğuk ses olayı canımı sıkmasa onu almayı planlıyodum o konuda beni aydınlatabilcek var mıdır bu arada 100 daha verip z2 denmiş z2 1600 e bulunabiliniyormu?

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z2_142150.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&v=1.92

• bizdeuygun güvenli midir bu site daha önce kullandınız mı acaba?
  • Z,z1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2yide biraz araştırınca boğuk ses sorununun ondada olduğunu gördüm ayrıca telefonun fırın gibi olduğunu söylüyolar arkadas 1500-1600 lira veripte söyle normal 3310 misali konusma yapıp üstüne kamerası iyi ve stabil bi alet yokmudur sinir oldum
  • quote:

z2yide biraz araştırınca boğuk ses sorununun ondada olduğunu gördüm ayrıca telefonun fırın gibi olduğunu söylüyolar arkadas 1500-1600 lira veripte söyle normal 3310 misali konusma yapıp üstüne kamerası iyi ve stabil bi alet yokmudur sinir oldum

Isınma ilk seride vardı,boğuk ses sorunu falan çözüldü,Bizdeuygun iyi site.Senin isini Moto G ve Lumia 925 bile rahat görür.İkisinde stabil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.