Şimdi Ara

1500 Euro ve üzeri maaş kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih listelerinizi oluştururken muhtemelen maddi konuları da düşünüyorsunuzdur. Size bu konuda yardımcı olacak bir iki bölümden bahsedeceğim sadece.

uçak teknisyenliği - ortalama 1000 euro gibi bir maaşla işe başlarsınız 3 yıl sonra 1500 euro rahat görürsünüz. deneyim ve bilginize göre 10000 lira gibi maaşlara ulaşmanız mümkündür.

uçak teknisyenliği böyle iken bir tık yukarısında olan uçak mühendisliğini de önermeden olmaz.

ŞİMDİDEN ARAŞTIRMAKTA FAYDA VAR ARKADAŞLAR

KARŞILIKSIZ BURS VEREN KURUM VE KURULUŞLAR

• Niye Euro hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekfgfb

Arkadaşlar tercih listelerinizi oluştururken muhtemelen maddi konuları da düşünüyorsunuzdur. Size bu konuda yardımcı olacak bir iki bölümden bahsedeceğim sadece.

uçak teknisyenliği - ortalama 1000 euro gibi bir maaşla işe başlarsınız 3 yıl sonra 1500 euro rahat görürsünüz. deneyim ve bilginize göre 10000 lira gibi maaşlara ulaşmanız mümkündür.

uçak teknisyenliği böyle iken bir tık yukarısında olan uçak mühendisliğini de önermeden olmaz.

ŞİMDİDEN ARAŞTIRMAKTA FAYDA VAR ARKADAŞLAR

KARŞILIKSIZ BURS VEREN KURUM VE KURULUŞLAR

Hocam ben 2 sinide çaycı olarak giremiyorum yinede sorayım. Mf 1 226.056 sıralamam celal bayar mat 216.900 - 217.000 arası girme ihtimalım varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hknadn

Niye Euro hocam

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE MAAŞLAR DOLAR VE EURO BAZLI ÖDENDİĞİ İÇİN BENDE SİZLERE DİREK SEKTÖRDEN DÖNÜŞLER YAPMAK İSTEDİM.
  • Ben MF'den girmedim ama işine yaracak arkadaşlar için sorayım

Havacılık Elektrik ve Elektroniği

Havacılık ve Uzay Mühendisliği

Pilot Eğitimi

Pilotaj

Uzay Bilimleri ve Teknolojileri

Uzay Mühendisliği

bunlar hocam

Bu arada

Biruni'ye gidenler
    LYS Sıralamasında 1-100 kişilere 3000 BİN TL , 101-500 1000 TL , 501 - 1000 500 TL veriyor
    İlk 50000 girenler Terörle mücadelede görevlerinde şehit olan TSK ve Emniyet mensuplarının çocuklarına eğitim - öğretim ücretinin tamamından muafiyet imkanı sağlıyor.
  • toplum gönüllüleri vakfı 130 milyon tl burs veriyormus messi bu kadar almıyor be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.