Şimdi Ara

1500 Liraya Kadar Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi [DSLR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 aya yurt dışına çıkmayı planlıyorum nereye gideceğim tam belli değil ama güzel Binalari-Yapitlari-Müzedeki eserleri çekmeyi planliyorum netlik benim için olmazsa olmazlardan biri ama tek sorunum var İLK DSLR makinem olucak bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun süre dolaşacaksanız aynasız modellere bakın. Dslr ile tatil eziyete dönüşebilir.
  • Eğer 1700 liraya çıkabilirseniz Sony a6000 alınabilir . Gezi için de taşınabilir hafif olur . Kalite olarak da bu fiyat seviyesindeki çoğu dslr'dan daha iyidir . Daha uygun fiyatlı isterseniz de sony a5000 alınabilir 1100 lira civarına . Benim size önerim temiz 2. el bir Nex f3 ve ya Nex 5N olur .
  • Hocam evde öyle makinelerden var sony olması lazım 2 yıl önce almıştık ama bi kere de DSLR denemek istiyorum Turkiye'ye gelen her turist boynuna asıp cirit atıyor Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Canon 650D nasıldır ?

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    Öyle makinelerden dediğinizin modeli nedir? Kompakt makinedir herhalde. Neyse siz bilirsiniz. Dslr olsun diyorsanız 650D iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Ekim 2015; 22:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Hocam evde öyle makinelerden var sony olması lazım 2 yıl önce almıştık ama bi kere de DSLR denemek istiyorum Turkiye'ye gelen her turist boynuna asıp cirit atıyor Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Canon 650D nasıldır ?

Aynasız dediğimiz , bahsettiğim makineler aps-c sensörlü makineler ile aynı boyutta sensöre sahip . Ben de sanıyorum ki sizin evde olanlar kompakt modeller . Bahsettiğim makinelere biraz internetten bakın . Özellikle A6000'i beğeneceğinize eminim . Daha önce dslr kullanmamış biri için 600 lira civarında bahsettiğim ikinci el modeller fazlasıyla tatmin edici olur . Oldukça büyük bir bölümü de cebinizde kalmış olur paranızın .

• D5300+18-55 [spot]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dslr den once lense karar vermek mantikli.

Benim onerim sigma 17-70mm yada 18-135mm lens.
    Govde olarak araba lastigi de kullansaniz isinizi gorur.

• Ben olympus e-p5 tavsiye ederim govde su anda fotozeynepte 1200tl bir de kit lens alirsiniz tamamdir. Tatil sirasinda 5 yonlu titresim engelleme sistemi ile mukemmel videolar ve yururken durmadan cekebilecegeniz fotograflar elde edersiniz. Videonun mukemmelligindn kastim da stabilizer kullaniyormuscasina merdivenlerden inerken bile hissedilmeyen o titresimlerdir. Onun disinda a6000 de cok iyidir ama a5000i tavsiye etmem. Onlardan zaten var dediginiz makineler muhtemelen 1/3" senoru olan ucuz kompakt makinelerdir. Onlar ile bu onerilenleri kiyaslamak biraz yanlis olur sanirim

• olympus veya sony a5000 alın.

vizör isterseniz sony nex 6 da olur sıfır fiyato 1300 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ama DSLR Makine önerisi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ama DSLR Makine önerisi istiyorum

Ikinci el dusunurseniz daha mantikli olur.

Mesela bir tane pentax k5 + sigma 17-70mm

• Herkese cevapları için çok teşekkür ederim Canon 700D almaya karar verdim.

şimdi ise lens konusu kafamı kurcalamaya başladı

1900 liraya f/1.8 50 mm+18-55 Kit lens

1600 lira civarına 18-55 Kit lensli mi almak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 17 Ekim 2015; 22:25:22 >
  • Elimde Canon EOS 100D 18-55mm kitle beraber atılık Ağustos 2015 sonunda almıştım 2 yıl garanti 1 yıl Teknokask bulunmakta düşünür müsünüz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.