- Teledünya HD kullanıyorum. Hd yayın izlemek öncelikli amacım. Şu anda 71 ekran crt televizyonum var ve her türlü LCD süper bir şey gibi gelecek :) - En azından 40" olmasını istiyorum. Mümkünse LED de olabilir. - Televizyonun karşısında pencere var, gündüz izlerken arkadan ışık gelip parlama yapıyor. Kontrastı iyi durumda olmalı(tabi iyi kontrast nedir sayısal değerini bilmiyorum) - PS3 gibi bir konsolum yok. Oyun performansı gibi bir amacım yok televizyondan. - Televizyonun dahili medya oynatabilmesi çok önemli değil. İlle televizyondan izlemek istersem, evdeki laptopu bağlarıp izlerim diye düşünüyorum. Bunun dezavantajı var mıdır? - Fiyat olarak 1500 tl tam bir kriter değil. Asıl amacım verdiğim paranın karşılığını almak ve kullanmayacağım özellikler için para vermemek.
5 ay 12 gün sonra konuyu hortlatmışsın. Nerden buldun da cevapladın :) Arkadaş TV'yi, alıp-eskitip beğenmeyip, yeni üst modelleri görünce yeni TV arayışına girip Eski TV'yi hangi odaya koysam yada hangi akrabaya ucuz yollu versem, olmadı hediye etsem diye arayışlara bile girmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme