- Teledünya HD kullanıyorum. Hd yayın izlemek öncelikli amacım. Şu anda 71 ekran crt televizyonum var ve her türlü LCD süper bir şey gibi gelecek :) - En azından 40" olmasını istiyorum. Mümkünse LED de olabilir. - Televizyonun karşısında pencere var, gündüz izlerken arkadan ışık gelip parlama yapıyor. Kontrastı iyi durumda olmalı(tabi iyi kontrast nedir sayısal değerini bilmiyorum) - PS3 gibi bir konsolum yok. Oyun performansı gibi bir amacım yok televizyondan. - Televizyonun dahili medya oynatabilmesi çok önemli değil. İlle televizyondan izlemek istersem, evdeki laptopu bağlarıp izlerim diye düşünüyorum. Bunun dezavantajı var mıdır? - Fiyat olarak 1500 tl tam bir kriter değil. Asıl amacım verdiğim paranın karşılığını almak ve kullanmayacağım özellikler için para vermemek.
5 ay 12 gün sonra konuyu hortlatmışsın. Nerden buldun da cevapladın :) Arkadaş TV'yi, alıp-eskitip beğenmeyip, yeni üst modelleri görünce yeni TV arayışına girip Eski TV'yi hangi odaya koysam yada hangi akrabaya ucuz yollu versem, olmadı hediye etsem diye arayışlara bile girmiştir.