Şimdi Ara

1500 liraya kadar uygun lcd/led televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Teledünya HD kullanıyorum. Hd yayın izlemek öncelikli amacım. Şu anda 71 ekran crt televizyonum var ve her türlü LCD süper bir şey gibi gelecek :)
    - En azından 40" olmasını istiyorum. Mümkünse LED de olabilir.
    - Televizyonun karşısında pencere var, gündüz izlerken arkadan ışık gelip parlama yapıyor. Kontrastı iyi durumda olmalı(tabi iyi kontrast nedir sayısal değerini bilmiyorum)
    - PS3 gibi bir konsolum yok. Oyun performansı gibi bir amacım yok televizyondan.
    - Televizyonun dahili medya oynatabilmesi çok önemli değil. İlle televizyondan izlemek istersem, evdeki laptopu bağlarıp izlerim diye düşünüyorum. Bunun dezavantajı var mıdır?
    - Fiyat olarak 1500 tl tam bir kriter değil. Asıl amacım verdiğim paranın karşılığını almak ve kullanmayacağım özellikler için para vermemek.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/philips-42pfl4606-42-100hz-usb-3xhdmi-full-hd-lcd-tv_05.011.1245.0124.htm modelini almayı düşünmüştüm ama kimseden ses çıkmadı. Sanırım çok kullanılan bir televizyon değil.
    Samsung'un 40d5003 modeli varmış. Fiyat olarak uygun duruyor ancak eksisozlukte hakkında tek yorum var ve o da iyi değil gibi.
    Bir de gidip mağazalarda incelediğimde Philips'lerin görüntüsü diğer televizyonlardan daha canlı gibi geldi. Farklı bir teknoloji mi kullanıyorlar?

Şimdiden çok teşekkürler.

• 42" Full Hd 42PFL4606 düşünebilirsiniz, 1189 tl 12 taksit

http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85641
  • quote:

Orijinalden alıntı: XapH

16 Kasım 2011; 10:58:09

quote:

Orijinalden alıntı: cybiko

Bugün (28 Nisan 2012) ; 10:11:40

5 ay 12 gün sonra konuyu hortlatmışsın.
    Nerden buldun da cevapladın :)
    Arkadaş TV'yi, alıp-eskitip beğenmeyip, yeni üst modelleri görünce yeni TV arayışına girip Eski TV'yi hangi odaya koysam yada hangi akrabaya ucuz yollu versem, olmadı hediye etsem diye arayışlara bile girmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.