Merhaba. 65 inç TV 4K almak istiyoruz ancak yüksek bütçemiz yok belki 30-40 K civarı. Ekrana yatarak yandan bakabilmek ve bluetooth bağlantısı önemli. Bir de standart HD kanalları düzgün seyredebilmek. Tv lerin işletim sistemi farkeder mi? Webos, android, tizen falan. Kafa karıştırıcı. LG 65UR91006LA TCL 65C645 Samsung QE 65Q70D gibi modeller baktım karar veremedim. LG ye meylettim ancak bazı yorumlarda beğenmemişler, ışık sızması ve yavaşlık gibi şeyler okudum. Sizin tavsiyeniz ne olur? Teşekkürler. |
65 inç TV tavsiyesi yapar mısınız?
-
-
Tv açılı izlenecekse VA panellerde renklerde kayıplar yaşanır.IPS paneller açılar mükemmel olmasada va panellere göre daha iyiler.
ips panellerde kontras düşüktür va paneller bu konuda daha iyidir.
lcd paneller ışık sızması olur bundan kaçış yoktur önemli olan nispeten daha az olanına denk gelmektir.
kalite fiyatı belirler beklenti ve fiyat dengesini iyi hesaplayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 8 Temmuz 2024; 11:13:48 > -
Butceyi bi tik asabilirseniz benim gibi grundig 65 gho 9700 oled 47.000 tl + tıraş makinası hediyesi ile aldim. Bende butce olarak 35 40 civari ayirmistim fakat bu tv oled olunca tercihimi oled den yana kullandim. 40 bin gibi bir para verip sagdan soldan sizan isik huzmeleri yok ekranin ortasin da bulutlanma alip ve bunlar normal denmesine alisik olmadigim ve basim ağrımaması icin oled aldim iyikide almisim. Goruntu , ses , ozellik muazzam. İnternet fiyatlari farkli direk magaza dan gorerek fiyat alabilirsiniz. En uygun fiyat vatan dan alabildim teknosa ve madiamarkt fiyatlari pahali biraz. 47 bin icin ozel fiyat acip duzlediler bu resim de referans olabilir. 2 hafta test ettim muadili samsung - Lg de 80 100 bin sularin da ayrica android tv kistasim oldu. Webos ve tizen gibi kendi uygulamalarimi kuramadigim tv ye aparat baglamak istemiyordum. F/p oled tv 10 numara 5 yildiz.
Duvar aparati icinden cikiyor dandirik birsey ama is gorur , ücreteiz kurulum arcelik servisi kuruyor ben memnun kaldim.
Eski tv modelim philips 55pfl8007 zamanin en iyi ledlerin den almistim 10. senemizi devirdik ve hala yatak odasinda aktif birde andrroid mibox 2s aldim gittigi yere kadar artik.
Tcl benim icin çöp bir marka mini led i grundig oled den pahali. samsung evet ama 80 90k ve tizen. Lg de ayni para ve webos. Vestel parasinin hakkini veremiyor. Philips keza oled cok pahali grundig nokta koydu. 2 hafta arastirdim mini uzman olarak da bu paralara cikilicak ise şayet tv bu cikilmayacak ise yine oled almasaydim 75" grundig qled alacaktim 35k sularin da , aslind ason karar oydu genis ekran icin yerim musait idi ama yine son karar 65 yeterli deyip oled aldim.Arcelik de ama alman kalitesi ve sözleşmesi devam ediyor onu gördüm.
Dip not: koltuklarim dikine yanda 3 4 mt izleme mesafem ve yandan yatarak izlemeyi severim oturma berjer bolumu 4 mt falan her acidan izleme icin mukemmel.
Aklima geldikce duzenliyorum. Ekran gün ışığı yansima varmi ? evet ama film izlerken emiyor diyeyim cok belli olmuyor dikkat ederseniz var. Ben aksam dan aksama izledigim icin benim icin kistas degil gündüz izleyen icin de sorun olacagini sanmiyorum. Tüm kaliteli parlak ekran severler de isik yansimasi her tv de nispeten var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 11 Temmuz 2024; 7:47:14 >
-
2 aydır Samsung QE 65QN85D kullanıyorum. Memnunum.
Oled almadım çünkü hem pahalı, hem de sabahtan akşama kadar tv açık ve çoğu zaman uydu kullanıyoruz.
Tv yi aldığım ve sürec boyunca her zaman destek veren Burak Beye bir kez daha teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 1 Ekim 2024; 13:33:2 > -
Hocam sürekli açık kalması ve uydu izlenmesi niye dezavantaj oluyor oled tvlerde?
-
mediatrendBurn-in nedir? OLED televizyon kullanıcılarının bilmesi gerekenlerhttps://mediatrend.mediamarkt.com.tr/burn-in/
-
Bence LG ve samsung dışına hiç çıkmayın hem servis ağı anlamında hemde marka kalitesi anlamında daha başarılılar.
ışık sızması konusuna gelirsek gündüz TV izlerken ışık sızması anlamında sorun yaşamazsınız fakat gece daha çok belli olur.
Hangi marka olursa olsun LED TV teknolojisi teknolojik yapısı gereği ekran arkasında sabit bir LED ışık bulundurduğundan ışık sızması olabilir ve bu bir sorun değildir.
Mini LED TV'lerde nispeten daha düşüktür ama sıfır değildir.
Bunu yaşamayacağınız tek teknoloji OLED TV teknolojisidir.
OLED TV'lerde ekran arkasında sabit yanan bir arka ışık bulunmaz..
-
TV gurmesi arkadaşların yardımına sığınıyorum.
Fiyatı da göz önüne alırsanız sevinirim. Görsel manada LG 65QED86 çok yeterli geldi. Ama ileride pişman olmamak açısından diğerlerini de göz önüne aldık hangisini tercih etmeliyiz.
LG 65QNED86T 51000₺
Samsung 65qn85d 61000₺
Samsung 65qn90d 66300₺
TCL 65C855 77600₺ -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın başarılı ürün -
Fiyatına göre iyi bir verim veriyor. Tabii servis kalitesi de önemli.
LG veya Samsung alacaklara Burak Beyi tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X