Şimdi Ara

1500 TL(+/- 200) Müzik Prodüksiyon Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cubase, FL Studio, Pro Tools vb. DAWlar kullanıyorum. kullandığım pluginler çok fazla rame ve işlem gücüne ihtiyaç duyduğu için benim için öncelik ramler ve işlemcinin güçlü olması. tabi bunları destekleyecek güzel bir anakartta gerekli. yalnızca kasa tavsiyesi rica ediyorum, monitöre gerek yok.

sistemde en az 16gb ram ve en düşük intel i5 ayarında bir işlemci olmalı. depolama olarak 240/360gb bir ssd işimi görecektir. ekran kartı şart değil ama sisteme çift monitör bağlamak istiyorum, eğer bunun için ekran kartı şartsa eklenebilir. bütçeyi çok aşıyorsa şimdilik tek monitör devam edebilirim.

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinHim -- 8 Aralık 2014; 11:47:43 >

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinHim

Merhabalar.

Cubase, FL Studio, Pro Tools vb. DAWlar kullanıyorum. kullandığım pluginler çok fazla rame ve işlem gücüne ihtiyaç duyduğu için benim için öncelik ramler ve işlemcinin güçlü olması. tabi bunları destekleyecek güzel bir anakartta gerekli. yalnızca kasa tavsiyesi rica ediyorum, monitöre gerek yok.

sistemde en az 16gb ram ve en düşük intel i5 ayarında bir işlemci olmalı. depolama olarak 240/360gb bir ssd işimi görecektir. ekran kartı şart değil ama sisteme çift monitör bağlamak istiyorum, eğer bunun için ekran kartı şartsa eklenebilir. bütçeyi çok aşıyorsa şimdilik tek monitör devam edebilirim.

şimdiden teşekkürler

hocam dediğin fiyata bu sistem oluyor fakat biraz daha koyarım ekran kartı da alırım dersen daha iyi olur.  1500 TL(+/- 200) Müzik Prodüksiyon Bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhanla -- 8 Aralık 2014; 11:54:15 >

• seyhanla kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartını kullanabileceğim bir alan yok şimdilik. çift monitör bağlama açısından mı bana faydası olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinHim -- 8 Aralık 2014; 12:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinHim

hocam ekran kartını kullanabileceğim bir alan yok şimdilik. çift monitör bağlama açısından mı bana faydası olacak?

evet hocam , iki monitör bağlayacağım dediniz , eğer yüksek çözünürlük de iki monitör bağlamak isterseniz 100 dolarlık bir ekran kartı bile alsanız işinizi fazlasıyla görecektir , sistemi bu şekilde toplayıp ekran kartını daha sonrada alabilirsiniz. Karar sizin.
  • seyhanla kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler dostum ilgin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.